Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Okrem klasických predsudok neonacistov zo spojených štátov o situácii vo Východnej Európe sa dočkáme relatívne zaujímavého príbehu v štýle Hory majú oči, Pach krvi či Deliverance. Cieľom vrahov však tentokrát je obchod s ľudskými orgánmi. Na porovnanie budem musieť pozrieť aj pôvodnú verziu, táto sa dala pozrieť, sú podstatne horšie hororoy (napríklad víťazstvo papučoovej). ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vlak do pekel je skutečně otřesný horor!Já už jsem ho tedy neměl rád před začátkem,protože Thora Birch je zárukou odpudivosti,nesympatičnosti a herecké trapnosti.To jsem ještě ale netušil,že bude v tomto směru převálcována téměř celým zbytkem zde přítomných hereckých "es".Takže po herecké stránce odpad!Čím jsem se nechal ale ke shlédnutí zlákat bylo zde avizované množství gore.No,bylo zde.Toť vše.Nevýrazné na pohled,průměrné na efekty,bezvýznamné pro děj.Samotná zápletka též unikátní věcička.Že to bylo celé nesmysl bych ještě kousnul,ale tolik filmařských kiksů,nedomyšlených scén a doslova amatérských výšplechtů,to jsem už pobíral daleko hůř.Závěrečná scéna pak už jen potvrdila,že tupost filmařů vážně neznala hranic.Napětí též absolutně žádné,neboť hned od začátku je prozrazeno kdo,co,jak atd.,takže i zde ničem.A nakonec i atmosféra nulová,Vlak do pekel mě nedokázal totiž ani příjemně zhnusit,ani vylekat,ani pobavit,ale zato nasrat mě se mu povedlo na jedničku.Prostě hrůza! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Kvalitní zástupce novodobých kruťáren, který gore scénami vskutku nešetří. Příběh se točí kolem hrstky amerických atletů, jež jsou okolnostmi nuceni využít náhodnou nabídku svezení vlakem do Oděsy poté, co plánovaný spoj nestihli. Po úlevném pocitu, že se na ně usmálo štěstí, přichází velmi bolestné prozření. Snímek americké produkce opět vykresluje východní Evropu po svém. V tomto ohledu je srovnávání s Hostelem více než na místě. Ale vraťme se k vlaku do pekel, vlastně do Oděsy, kde zatím nic netušící skupinka sportovců v čele s Thorou Birch a svérázným asistentem trenéra hraje flašku. Thora umí hrát nejen výše zmíněnou flašku, ale je také velmi dobrá herečka, což již několikrát předvedla, takže ústřední postava je naprosto uvěřitelná a ani další postavy nejsou nijak křečovité a v jednoduchém příběhu působí naprosto přirozeně. Záporáci jsou správně slizcí a provádějí opravdu nehezké věci, kterých se kamera vůbec nebojí, takže si fanoušci gore přijdou opravdu na své. Prostředí špinavého rachotícího vlaku nádherně dokresluje velmi zábavná jatka, místy spojená se sexuálním násilím. Tvůrci mimo jiné do snímku fikaně propašovali i porci silikonů. Výsledný dojem je mlýnek na maso s nijak objevným příběhem, ale se slušnými herci a kvalitní řemeslnou stránku. Takže u mě v pohodě za čtyři hvězdy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama