Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

c.miri 

všechny recenze uživatele

Miluji Uvolněte se prosím a myslím že pánové Genzer a Suchánek jsou na tom podobně. Možná proto vznikla talk show Mr.GS, ovšem je třeba zdůraznit, že kvalit Uvolněte se, zdaleka nedosahuje. Né že bych se při sledování nebavila. Jen humor výše zmíněných pánu mi přijde jednoduše slabší. Tam kde se Jan Kraus dokáže i z nudné debaty pomocí vtipných poznámek stvořit zábavnou show, snaží se Genzer s Suchánkem tuto show stvořit za pomocí buranských narážek a místama trapného parodování. Mr.GS má svůj specifický druh humoru a myslím, že tu půlhodinku dokáže zabavit. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Solídna televízna fuška. Tradičný formát, v ktorom si moderátor do štúdia pozýva tu viac, tu menej zaujímavé osobnosti a rozpráva sa s nimi. S tým rozdielom, že tentoraz sú moderátori dvaja – legendárne české duo Suchánek/Genzer nechalo za sebou dlho, dlho, dlho vysielaný skečový program „Tele Tele“ a snaží sa preradiť do pokojnejších, serióznejších vôd (oproti "Tele Tele"). Ja osobne som ich mal vždy rád a i keď zostarli skôr smutne, ako charizmaticky, stále má ich humor niečo do seba. Pokiaľ vám sedia, prisadnite si. Pokiaľ nie, nevidím jediný dôvod, aby ste reláciu "Mr. GS" pozerali. ()

truby 

všechny recenze uživatele

Rád bych tento pořad smetl (jako vyznavač inteligentního a jemného humoru) se slovy odpad!, ale nebylo by to upřímné a vůči oběma "bavičům" fér. Nikdy jsem neměl tuto dvojici rád a pořady typu tele tele mně nebraly, ale kupodivu jim formát talk show docela sedl. Jejich humor není opravdu inteligentní, je to spíše přiblblé utahování si z hostů, taková drsnější verze Jana Krause. Moderátorům nejde především o to hosta představit a diskutovat s ním, ale na jeho účet ztropit co nejvíce nejapných vtípků, někdy až krajně nekorektních a neslušných. Hosté jsou v podstatě terčem posměchu dvou moderátorů. Přesto všechno já se se u tohoto pořadu celkem bavím. Suďte mně. ()

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama