Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dvojici zabyjáckích ftipálků, Genchánek, upřímně nemusím v jakékoliv podobě, ale přeci pořad úplný odpad není. Možná na hromadě hnoje lehce probleskuje a s raním úsvitem blyští cosi veselého, co kohoutka při sraní potěší, možná výběr hostů uvítá. Zase není třeba být kvůli Genchánkovi úplně zaslepený a je možné připustit, že by se jim i něco trochu povedlo. Možná jsem jen náročná lopata, co se nesměje kdejaké pičovině. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tohle že je mistr Genzer a Suchánek? Proboha, vždyť to jsou baviči už dávno za zenitem. Kde jsou ty doby, kdy mě bavily v pořadu Tele-Tele. I když jsem viděl jen pár dílů Mr. GS, tak v paměti mě utkvěl akorát ten, jak tam byli hosté Květa Fialová a Martin Kocián z Luneticu. Tento pořad by měli zrušit, nebo se zapomene, že Geňa a Suchoš byli před lety dobrými baviči. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Robiť humoristickú reláciu nie je podľa mňa jednoduché a Genzer so Suchánkom mi to celkom potvrdzujú. Ich humor občas pobaví, no inak ma to nebaví a neviem si to užiť. Mohol by som to porovnávať, no je to tak slabé, že to nemá veľmi zmysel. Ono je to formát, ktorý stojí na nich a na hosťovi, na vedení rozhovoru. Možno nie je takáto odnož českého humoru vhodná pre mňa, ale pre mňa to je rozpačité a nudné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama