Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle si zaslouží pochválit. Z takovýho obyčejnýho tématu tady tvůrci vytěžili, co se dalo a ani k tomu nepotřebovali trapný digitální efekty. Je to prostě stará dobrá poctivá práce hodná vysokého ohodnocení. Neříkám, že je to skvost meziskvosty, ale je to celkem takovej trochu skvost :-). Hodně na sílu zážitku působí taky to, že tam hrají ne moc známí herci. Neprohloupí, kdo vstoupí do tohoto filmu a bez předsudků si ho vychutná... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ale ne! Takhle zbabrat film, to se dlouho nevidí. Mohl to být pěkný nářez, začátek sliboval víc, ale pak se to zvrtlo, vlastně nevím proč. Asi že začali kecat...Partička lidí přepadne obchoďák, vezme rukojmí, ale brzy zjistíme, že nejde o to získat peníze, ale najít někoho, kdo by v sobě měl mít vetřelce. Pokud čekáte napětí, dobré efekty nebo nějakou zajímavou akci, určitě sáhněte po něčem jiném, než po Alien Raiders. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto levného horůrku si vzpomenete na spoustu dobrých hororů. Vyloženě špatné to není, ale chyběla mi hutnější atmosféra, lepší lekačky a poslouchatelnější dialogy. Chování postav je silně nevěrohodné, konec rádoby překvapivý, ale ti, kteří mají žánr horor (a hlavně tyhle laciné béčkové výtvory) v oblibě, jej odhadnou daleko dopředu. Naštěstí občas vycákne krev, takže těch 82 minut se přežít dá. 50% ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Ikdyž mám béčkové filmy opravdu rád, tak tehle mi nějak nesedl. Možná, kdyby se režisér nesnažil měnit styl, roztřesená a rozmazaná kamera v jenom momentu působí spíš rušivě, než aby víc vystrašila. Navíc nesmyslnost jednání některých postav je opravu na hlavu. Nepůsobí ani směšně, jak je u takových filmů zvykem, ale opět ubírá na atmosféře. Přitom začátek je víc než výborný. Ve finále podprůměr mezi béčky. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Tento parádní béčkový survival se přesně trefil do mého vkusu. Pěkný vcelku propracovaný příběh, který je zde slušně vysvětlen. Sympatičtí herci, kterým jejich role uvěříte hned od prvního okamžiku. Navíc Alien Raiders si s evidentně nízkým rozpočtem hlavu nedělá a maximálně ho využívá, což je vidět. Film bych zařadil jako něco mezi věcí a Darabontovou mlhou. Velmi milé překvapení. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama