Reklama

Reklama

iCarly

(seriál)
  • USA iCarly
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2012), 42 h 3 min (Minutáž: 23–69 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Hrají:

Miranda Cosgrove, Jerry Trainor, Jennette McCurdy, Nathan Kress, Noah Munck, Anthony De Longis, Jeannette Sousa, Samantha Hanratty, Carla Jeffrey (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(96)

Přesně v duchu „Waynova světa“ se Carly a její nejlepší kamarádka Samantha „Sam“ Puckettová rozhodnou přetvořit nudný školní projekt na vlastnoručně vedenou internetovou show poté, co jejich kamarád Freddie omylem vystaví video s jejich šaškováním na internetových stránkách pro domácí videa „Splash Face“. Jejich okamžitý úspěch přesvědčí Carly, aby plně zapojila Sam (spolumoderátorku) a Freddieho (technického producenta) a společně spustili iCarly jako každotýdenní internetovou show, ve které si mohou dělat, co chtějí. (Nickelodeon)

(více)

Recenze (33)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně rozhodl, že k tomuto seriálu napíšu komentář. Tento seriál sleduji už nějakých 9 měsíců, tedy od doby, kdy se mi v nabídce kanálů objevil kanál Nickelodeon. Všechno to začalo tím, že jsem hledal nějakou výplň svého času než odbude osmá hodina večerní, kdy většinou v televizi začíná ten nejatraktivnější program. První díl, který jsem viděl byl o tom, kterak si Carly o Vánocích přeje, aby její bratr byl normální a její přání se jí splní a najednou nic není tak, jak si to pamatovala, žádnou webovou show neměla, se Sam se nekamarádila, atd. Řekl jsem si, že je to zvláštní a ztřeštěný seriál, v kterém se moc neorientuji, ale který je docela vtipný. V dalších dnech jsem pak tedy znovu a znovu zapínal v 19:40 stanici Nickelodeon a celý ten příběh a všechny jeho postavy se mi začaly pořádně dostávat pod kůži a nyní si už neumím bez tohoto seriálu svůj život představit. A to říkám zcela vážně jako člověk mužského pohlaví, kterému je 25 let. Ač nejsem tedy divák, na kterého je primárně tento seriál cílen, přesto si ho užívám a bavím se u každého dílu, a to i přesto, že některé díly jsem díky neustálému opakování viděl klidně i pětkrát, ale vůbec to nevadí, protože postavy jako jsou Spencer nebo matka Freddieho se hned tak neomrzí. A hostující herci v epizodních rolích, jako jsou Jane Lynch (hraje Saminu matku), Jack Black (hrál Aspartama, jenž se v památném díle utkal se Spencerem jakožto Arutorem) nebo Jim Parsons (hrál blázna na psychiatrii), rozhodně potěšili a pobavili. Takže ve výsledku říkám, že tenhle seriál v mých očích nemá chybu a z toho důvodu mu uděluji pět hvězd a doufám, že mě bude bavit ještě hodně dlouho. ()

Scoobys 

všechny recenze uživatele

iCarly by se dal popsat řádkem naplněným sprostými slovi ukončený někdy to není tak špatné. Ale protože nechci být vůlgární a moc byste se o tom seriálu nedozvěděli a to je hlavní náplň recenze. Začal bych tim že je to další Nicklodeonský výplod tvořený někdy až tak trapnýma vtipama z kterých někdy až mrazí po zádech nechci narážet na Nicklodeonské seriály vytvořil jsem si pro ně stupnici od hrozného trapného amerického nic až po úžasné příběhově založené u kterých dokážete strávit hodiny a hodiny. Prostě tento film hodnotím bez ne nějak extra dlouhého rozmlýšení 2 hvězdy jedna je založená na Bratrovi protože je jediný který mě dokáže pobavit a druhá je rozdělená na dvě půlky první je nápad a druhá půlka jsou ty pokusy o vtipy které prostě musím aspoň trochu ocenit. Jestl se jedná o ostatní postavy tak docela dost zápletek ale bohužel extrémě klasických které všechny známe na spaměť z ostatních filmů a seriálů. Postavy bych mohl přirovnat jako postavy z komedií ale bez humoru. No všechno směruje k tomu abych tomu takže 1 hvězda a ze svojeho pohledu je to naprostý bullshit. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi tento seriál zdal sympatický. Videl som pár epizód/útržkov, vedel som, o čo tam ide a poznal som postavy, avšak nemal som možnosť iCarly sledovať pravidelne a to sa nezmenilo ani keď som mal k dispozícii Nickelodeon, keďže táto stanica začala iCarly z neznámeho dôvodu diskriminovať a dali skôr prednosť iným seriálom (Spongebob, Big Time Rush...). Konečne som sa k tomu dostal a musím uznať, že to je naozaj príjemná a bláznivá zábava. Každá postava má svoj dôvod, aby tu bola, aj tie menšie role (Freddieho mama). Zaujímavým prvkom je aj špecifický byt, v ktorom sa takmer všetko odohráva. Každá epizóda dokáže byť originálna a nie je to vždy iba o Webshow iCarly.com. Je možné, že ak uvidím viac epizód a tento seriál ešte lepšie spoznám, tak pôjdem s hodnotením ešte vyššie :) 8,5/10 (Pozerám 1. sériu) ()

lilylove odpad!

všechny recenze uživatele

Hned když jsem slyšela první větu "ahoj,víte kdo jsme? Já jsem Carly a já jsem Sam,ted už víte kdo jsme" pomyslela jsem si že je to kravina,ale počkala jsem a doufala jsem že se to vylepší a bude z toho dobrý seriál ale spletla jsem se neni to vůbec vtipné ani zábavné.Viděla jsem jenom jeden díl a celou dobu to byla nuda nuda nuda.....a navíc Sam je mi nesympatická.....Celý ten seriál je vlastně dost stupidní...... ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Parta přátel, znuděných ze školy a otrávených ze své učitelky si řeknou, že vytvoří webshow, která by byla...o všem. A začnou každým jedním dílem v týdnu. A jde jim to parádně. iCarly je brilantní seriál o partě přátel, kteří vedou svou web-show, a přitom se nevyhnou ulýtlých kousků jejich přítele, bratra Carly, která je hvězda jak web-show, tak i celého seriálu. Drsná Sam tu působí dobře, Freddie neuškodí, a potrhlé a zvláštní kousky Gibbyho pobaví. Bezvadné. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (15)

  • Role Sam Puckettové (Jennette McCurdy) je založena na postavě, kterou zahrála v pátém dílu druhé série seriálu Zoey 101 (od r. 2005), kde hrála charakterově stejnou postavu jako v iCarly. (Elbarto08)
  • Představitel Freddieho, Nathan Kress, byl tak malý, že po celou první sérii nosil boty s vysokou podlážkou (boty na vysoké platformě), aby se přiblížil výšce Jennette a Mirandy. Změnilo se to až s druhou sérii. (Vitox)
  • Původní název seriálu měl být ,,Starstruck". (Elbarto08)

Reklama

Reklama