Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (393)

teutates 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že jednička bola fajn, taktiež by sa dalo naznačiť, že bola v celku "originál"... ale čo bolo toto, hmm... ako by som to povedal, za každú cenu točiť part 2 nebolo najlepšiou voľbou. Rozprávať o nelogických scénach zo ženským komandom nemá zmysel, taktiež vyšší level niektorých "podzemných strašidiel - bodybuilder hardcore" hmn, asi vysoká radiacia v okolí... a ta konšpiračná teória na koniec, bože pomôž, ale už aspoň viem kto im tam dole nosil protein :D 4/10 sranda no... ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tvůrci vykašlaly na zbytečné hektolitry krve a předvídatelné lekačky, mohl mít vydařený první díl důstojného nástupce. Zcela nevyužitý potenciál. Part 2 prvotní příběh vůbec nerozvíjí, pouze na něm parazituje. Zavěrečné rozuzlení je opravdu to nejhloupější, co jsem v žánru za poslední dobu viděl. Zlo! A taková to mohla být hezky strašidelná série, Neile Marshalle... ()

Reklama

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... film disponuje velmi slusnym a nepredvidatelnym zaverom ,,nastavenym na dalsie pokracovanie/ je to aj dovod mojho vyssieho hodnotenia -zaroven aj mojou Achillovou patou nakolko ma pozitivne ovplyvnil pri zaverecom summa summarum /..ale to na veci nic nemeni, ze inteligentny clovek sa musi pocas 90 minut dlzky filmu citit ako idiot ..dovod je prosty ...vzhladom na situovanie deja do absolutnej tmy ...by vlastne nemal nic vidiet ..sem tam nejake tie siluety akych takych postav , ked svietia naraz 3 ci 4ry baterky...ale na moje velke prekvapenie ,,,hoci nebol aktivny ziaden zdroj svetla,,,kolosalne priestory boli vysvietene ako v noci v centre mesta ...co dlhodobo ubijalo moju uroven iq.. takze keby som to vypol v strede filmu, bol by to urcite odpad ! ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Po zklamání, jakým pro mě byl druhý díl [REC]u je tohle velice příjemné překvapení... U žádné série není lehké trumfnout předchozí díl (pokud měl úspěch) a i když byl Pád do tmy atmosféričtější a nápaditější, je Descent: Part 2, The ''důstojným'' pokračováním skvělé jedničky a já bych se určitě na další díl podíval - 70%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Že solidní horory časem dostávají debilní bratříčky, to už je léty ověřené pravidlo (Vetřelcům a jiným výjimkám sorry). Pád do tmy dvojka sice hezky navazuje na principy jedničky a má relativně podařený závěr, jinak mě ale kokotismus všech spíše rozčiloval, než bavil - kde se vzal ten rádoby cool trend, nakazující klíčovým postavám mlčet, zlověstně koukat, chovat se strašlivě WTF a prokazovat okázalou nesmrtelnost? Netuším, ale je to naprosto směšné. Na příběhu jinak nepřekvapí nic - tradiční béčko s tradiční porcí trademarků i přešlapů. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)

Reklama

Reklama