Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (393)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Descent 2 začíná tam kde skončil první díl. A dá se říct že je to kopírka Aliens. Hlavní hrdinka se musí vrátit tam kde se první film odehrával. Film je akčnější, rychlejší a pro mě zábavnější. První film nepovažuju za bůh ví jaké veledílo, proto nedávám takové rozdílné hodnocení. Bavil jsem se zde více. Gore je vymakanější, jen ty jeskyně mi přijdou celkem dost umělé. Scénář není špatný(scénárista Žena v černém) a režie taky ne. Bavil jsem se ale opět nic extra to není. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: J Blakeson, James McCarthy, James Watkins .. Příště (jelikož po stupidně otevřeném konci nejspíš další díl bude..) minimálně lepší osvětlovače a důsledné produkční. Jelikož nezvládnout ani tu TMU (hru stínů a světel) ve filmu o temné jeskyních je jako u stavby domu odfláknout základy. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní pokračování, které je u mě asi tak na stejné úrovni, jako jednička. Lekačky překvapivě fungovaly na výbornou. Postavy trochu nezajímavé, přičemž ty nejzajímavější umřou skoro na začátku. Trochu směšně na mě působila reinkarnace postav z jedničky. Myslim, že nové neotřelé tváře by působily lépe, než ty, které jsme dávno odepsali. Konec otevřený, pro případný komerční úspěch tohto filmu. Hezké, ale trochu nelogicky zaříznuté. Ačkoliv se mi první dva díly líbily, doufám, že trilogie nebude. Tento film vyčerpal všechen potenciál a s ničím novým přijít nemůže, dvojka byla jen jednička v jiném balení, třikrát vidět stejnou věc nemusím. 70% 12.03. 2010 07/19 nejočekávanějších 2010 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Inu, zklamání na všech frontách. Nejvíc mě ale překvapilo/pobavilo, že ačkoliv jsou oba dva filmy skoro stejně dlouhé (jednička technicky vzato o pět minut delší), tak dvojka oproti prvnímu filmu působí, jako by se v ní "vůbec nic nestalo". Hlavní hrdinka má sice chvíli ztrátu paměti, ale filmaři poněkud zapomněli, že diváci ji nemají a že možná očekávají něco podobně vymazleného jako jednička, než jen obyč béčkovou vyvražďovačku. Vždycky říkám, že když je pokračování dostatečně sebevědomé a zábavné samo o sobě, tak není fér mu vyčítat, jak moc (dobře/přesně) navazuje nebo nenavazuje na svého předchůdce, ale tady nemám jediný problém stěžovat si, jak tvůrci nepřesně interpretují a pošpiňují "odkaz" prvního filmu. Za prvé se mi nelíbilo, jak změnili osud dvou hlavních postav (protože odmítám uznávat ten americký konec jedničky), ale co hlavně, jak tvůrci udělali z jeskyní mnohem méně potentního nepřítele. U jedničky spousta sledujících neváhá prohlásit, že by jim jeskyně samotné stačily jako jediný antagonista v příběhu, a prostředí opravdu vzbuzuje dojem, že by se tam dalo beznadějně bloudit do nekonečna, zatímco tady člověk během briskní čtvrthodinové procházky obejde všechny lokace, kde se staly všechny důležité události jedničky, a není problém bez vybavení překonat jakoukoliv překážku. Z rozsáhlého a v hlubinách skrytého cizího světa se stalo něco, co působí, jako že by to měl průměrný houbař omylem najít každou sobotu. Možná se to stalo omylem, možná to tvůrci udělali naschvál s myšlenkou na další možné pokračování ságy, ale co se týče vyvolání diváckého zájmu to byl určitě krok špatným směrem. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabé pokračování kde si na rozdíl od prvního dílu vůbec nepohráli se světlem a víc jak polovinu záběrů v jeskyni máme moc pěkně osvětlenou, takže stísněný pocit z nedostatku světla jak ho znám z prvního dílu je zde nulový a jediné, co aspoň trošku funguje jsou lekačky. A tak tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)

Reklama

Reklama