Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (392)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl. Teď už pochopitelně víme, do čeho se záchranný tým žene. Ovšem i přesto si druhé pokračování dokáže držet vcelku slušnou atmosféru asi 2/3 filmu. Zhruba kolem toaletní scény se napětí vytratí a navíc výrazně přibude špatných béčkových klišé. Možná pomůže zkouknout to s delším časovým odstupem od jedničky. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Part 2 ponúka v podstate identickú hororovú jazdu ako predošlý diel. Zmenilo sa len obsadenie (čiastočne), pribudlo viac vydarených lakačiek (trhlo ma asi 5-krát), strach z neznáma (tak dobre fungujúci v prvej polke originálu) sa vytratil a jaskyňou sa putuje tentokrát naopak ako minule. Masky jaskynných glumov veľmi podarené, krv tečie prúdom a postavy konajú rovnako debilne ako naposledy. Tvorcovia naviac porušujú vlastné pravidlá, keď slepé monštrá útočia veľmi presne a aj bez toho, že by niekto vôbec vydal nejaký zvuk a to ma dosť sralo. Aj napriek výhradám som sa však bavil slušne. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

POKUD JSOU VAŠI PŘÁTELÉ NAŽIVU, POTŘEBUJEME ABY JSTE NÁM POMOHLA ..... /// Hory Appalachian, pár dní po ......SUPER! – začínáme tam, kde jsme skončili! Sarah ještě v nemocnici nestačila pořádně naplnit prvního ,,bažanta“ a už zase stojí ve výtahu a sjíždí do jeskynního komplexu, kterej sousedí (zřejmě) s peklem. NEMĚLI BYCHOM TU BÝT! (ale měli !) Prostě klasika. Záchranářů ubývá, ale je třeba myslet pozitivně – (moje slova!). Na rozdíl od jedničky, Sarah už to zná a chybí takovej ten pocit novýho překvapení. Ale je tu i pár solidních nových nápadů a konec je debilní jen trochu. A že je zaděláno na ,,part 3“? To už by ovšem mohl bejt průser! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vzrušujou mě uslintaný příšery. 2.) Uslintaný příšery mám ,,na praku“, vzrušujou mě holky od krve! 3.) Po vejletě na ,, ,,SANCTUM“ si potřebuju spravit hororovou chuť. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Po zklamání, jakým pro mě byl druhý díl [REC]u je tohle velice příjemné překvapení... U žádné série není lehké trumfnout předchozí díl (pokud měl úspěch) a i když byl Pád do tmy atmosféričtější a nápaditější, je Descent: Part 2, The ''důstojným'' pokračováním skvělé jedničky a já bych se určitě na další díl podíval - 70%. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skvelý príklad pokračovania kde tvorcovia nepreukázali skoro žiadnu štipku originality a len sa pekne zviezli na prvom diely... inak povedané natočili skoro remake s mierne pozmenením dejom. V porovnaní s iným vydareným pokračovaním úspešného filmu, hovorím o REC 2-ke sa môže tento film len ticho hanbiť. Verím, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať o čosi viacej než len to čo sme dostali pod nos, ale dajme si otázku zaujíma to vôbec niekoho? Mňa nie. Osobne ma nijak extra nebral ani prvý diel (75%) a tak sa mi na dvojku pozeralo o to lepšie, pretože som nič neočakával a teraz nemusím byť zaklamaný z toho, že to bol najklasickejšie natočený sequel aký sa len dá spraviť. PS: Koniec alá WTF?!, alebo kurva to ste si mohli odpustiť.... si mohli odpustiť ;-) dávam výborných 60%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama