Reklama

Reklama

Kriminálka Anděl - Série 4

(série)
Česko, 2014, 14 h 40 min (Minutáž: 55 min)

Hrají:

David Švehlík, Marek Taclík, Martin Stropnický, Jana Pidrmanová, Helena Dvořáková, Michal Novotný, Martin Hofmann, Zlata Adamovská, Petr Halíček, Berenika Kohoutová, Václav Krátký, Jan Lepšík (více)
(další profese)

Epizody(16)

Zajímavosti (29)

Kriminálka Anděl - Dáma na kolejích (2014) (epizoda) (S04E03)

  • Zloděj ukradne peněženku v ulici Malého 5 v pražském Karlíně a v následujícím záběru vbíhá na Smíchovské nádraží, místa jsou však od sebe vzdálena 6 kilometrů. (sator)

Kriminálka Anděl - Dáma na kolejích (2014) (epizoda) (S04E03)

  • Protože na zábradlí, přes které spadlo tělo oběti, nebyly žádné otisky prstů, a to ani oběti, usoudili v samém počátku vyšetřování, že se jedná o vraždu. Přesto později na poradě dva policisté přicházejí s teorií sebevraždy. (sator)

Kriminálka Anděl - Krev a benzín (2014) (epizoda) (S04E05)

  • Patolog (Martin Hofmann) praví, že oběť byla uškrcena strunou „e“. Kdyby věděl, o čem mluví, věděl by, že na kytaře jsou dvě éčka a rozdíl v průměru je mezi nimi minimálně desetinásobný. (sator)

Kriminálka Anděl - Boj o lodě (2014) (epizoda) (S04E16)

  • Na začátku epizody přijde kapitánovi lodi SMS od ředitele se vzkazem: „Zdrž ho!“ V závěru epizody vidíme stejnou situaci, ale z pohledu ředitele, jak odeslal zprávu: „Zdrž ho,“ avšak bez vykřičníku na konci. (Marsu88)

Reklama

Reklama