Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Terva 

všechny recenze uživatele

Vesuvius a parádní hudební začátek. Někdo má kočičí pracku, já mám kapsu zvratků ( Možná se tam ta scéna nehodila, vypadalo to jako výsměch rockerům ). První technický problém, první oprava ...A. D. D. jste suprový!!..první fanynky. Film je hodně předvídatelný a v některých částech i nechutný. Jinak průměrná sranda. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, jednoduchá a popritom veľmi zábavná komédia so skvelou rockovou hudbou. Ten, kto mal rád film School of Rock , tak ten si nájde svoje aj v tomto filme. Má to samozrejme iný scenár a príbeh, ale ten hlavný motív je veľmi podobný. Prečo vlastne vidieť tento film? Kvôli, vtedy dvadsať ročnej, krásnej E. Stone a hlavne kvôli veľmi smiešnemu účesu B. Coopera. No a hlavný dôvod: ROCK FOREVER!!!! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s tématikou hudby a kapely, obzvlášť keď je to z rockového prostredia. Tento film mi neprišiel síce ničím výnimočný, ale aj tak sa mi celkom pozdával. Taká dobrá rocková oddychovka, ktorá síce nevynikne, ale ani neurazí. Hudobný biznis je veru neúprosný, a v dnešnej dobe o to viac, keďže už to nie je vôbec ako kedysi, keď si kapela vytvorila vlastný hudobný prejav a štýl. Dnes už bohužiaľ väčšinu vecí diktujú kadejakí hudobní producenti, PR manažéri, stylisti a pod. Ale tento film bol fajn, dokonca niektoré scény a hlášky ma aj rozosmiali (a hlavne tá hláška podaní Curtisovej mamy (Christina Applegate): Oh, really? You think I'm a MILF? Well you're a PILS!" - Person I'd Like to Stab). Inak, Emma Stone ako basgitaristka bola strašne podarená - na zožratie :D ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Rainn Wilson je čím ďalej tým viac mojim obľúbencom(v Office nemá jeho Dwight chybu) a kraľuje aj tomuto filmu. Príbeh o tom, ako teenagerská kapela vďaka videu na youtube uzrela svetlo slávy je síce ako inak pomerne trápny, ale dáva to zámienku aspoň na skvelé gagy i hlášky vo Fishovom podaní. Ale osobne sa mi páčila viac hudba Vesuviusu:). A Will Arnett s anglickým prízvukom ako líder Vesuviusu – to je na nezaplatenie. S prehľadom za 4 hviezdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama