Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

S eddiem to už nejakú dobu ide do sračiek, takže možno tie 3 za katastrofálne očakávania, ale inak musím povedať, že to bol celkom príjemný podmaz, ktorý si nevyžadoval veľa pozornosti. Inak klasická šablóna filmov toho typu, čo tu môžu svietiť nanajvýš namodro, ale bez ktorých by bol svet oveľa smutnejším miestom k životu. PS: Nenápadný nerd Clark Duke sa mi pomaly začína javiť ako celkom zábavný komik! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Murphyho filmografie nikdy nedisponovala příliš mnoha náročnými snímky, většina se totiž nese v tom nejjednoduším a nejpřímočařejším možném duchu, sloužící vždy jen pro pobavení co nejprimitivnějším způsobem, což ovšem nemyslím tedy jako urážku, naopak, já tenhle typ prostoduchých komedií mám docela rád, když se tedy povedou, a důležité je podotknout, že Murphymu právě toto vychází ve většině těchto jeho počinů. A Tisíc slov je toho snad tím nejvýraznějším důkazem. Totálně plochá, miniaturní, pitomoučká a ultrajednoduchoučká zápletečka, ovšem svižná, nenudící, ve spoustě momentech zábavná, zkrátka nenáročná jednohubka, dělaná pro cílové publikum, které musí být s odvedeným výsledkem pak zcela spokojeno. A tím cílový publikem mám na mysli jen a pouze fanoušky Eddieho Murpyho, který tu odvedl svůj klasický standart, pro který ho jedni milují a druzí nenávidí, já ho mám rád, své ksichty tu házel v jednom kuse, bavil mě a škoda jen, že v tom zůstal dost sám, ostatní jsou totiž dost nevýrazní a mdlý. Tisíc slov je zkrátka taková průměrná, nenudící a neurážející rychlovka, která v sobě nemá ovšem vůbec nic přínosného. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

I když je to prvoplánové a předvídatelné až na vrcholky stromů, tak to mělo něco do sebe a vcelku se mi to líbilo asi nejvíc z posledních Eddieho filmů. Je tam spousta klišé a zvraty odhadne během prvních 15 minut, ale proč se nepobavit a lehce odreagovat, roztomilým filmečkem o jednom stromu a černochovi s velkou hubou. ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama