Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Verbal mě překvapuje.. totální sračce v podobě Die Hard 5 (a není to jediný případ), kdy se z kultu stala směšná sračka, div nepěje ódy a zcela jasně vyhlížející odpočinkovou a nenáročnou komedii hodlá shodit do filmového dna a ještě níž. Irituje mě, když někdo vyzdvihuje nadhled na místech, kde nemá co dělat a v místech, kde je nadhled zapotřebí a očekává se, pro něj nemá pochopení a za každou cenu si hodlá masírovat své kritické chtíče. Osobně Eddieho filmy nijak nesleduji, není to můj šálek kávy, ale toho čokoládovýho sympaťáka mám i tak rád. Naprosto standartní věc, která neurazí, když nečekáte nového Oskara. Po dlouhé době jsem totiž viděl film, kde nelítají končetiny, nestříká krev a humor není fekální. Povedená oddechovka. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když jsem viděla jméno Eddie Murphy, už jsem se tetelila, jak to zdrbnu za zhovadilost a vulgaritu. Ale jaké bylo mé překvapení, nic takového se nekonalo.... :-) Řekněme, že ten konec byl vcelku dojemný a asi i poučný... Jenže... Celé to bylo nudné a nudné a ještě jednou nudné. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - U Eddieho jsem se jako malý kluk hodně nasmál, hlavně u Zamilovaného profesora. Pak jsem o něm hodně let neslyšel, resp. jsem jeho filmy nevyhledával, poté jsem narazil na Norbita, což byla zábava opravdu na jedno použití, no a nyní opět s odstupem pár let tu máme Tisíc slov. Pár úsměvných momentů to mělo a i mírně smutný závěr nebyl špatný, ale celkově to není komedie, kterou si budete rádi připomínat. Čekal jsem zkrátka větší legraci a ztotožňuji se s názory, že Murphy v dramatických momentech není doma a že kdyby hrál hlavní roli někdo jiný, celková kvalita by vystřelila nahoru. 55% (with J.) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama