Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

HaceR 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Murphyho filmografie nikdy nedisponovala příliš mnoha náročnými snímky, většina se totiž nese v tom nejjednoduším a nejpřímočařejším možném duchu, sloužící vždy jen pro pobavení co nejprimitivnějším způsobem, což ovšem nemyslím tedy jako urážku, naopak, já tenhle typ prostoduchých komedií mám docela rád, když se tedy povedou, a důležité je podotknout, že Murphymu právě toto vychází ve většině těchto jeho počinů. A Tisíc slov je toho snad tím nejvýraznějším důkazem. Totálně plochá, miniaturní, pitomoučká a ultrajednoduchoučká zápletečka, ovšem svižná, nenudící, ve spoustě momentech zábavná, zkrátka nenáročná jednohubka, dělaná pro cílové publikum, které musí být s odvedeným výsledkem pak zcela spokojeno. A tím cílový publikem mám na mysli jen a pouze fanoušky Eddieho Murpyho, který tu odvedl svůj klasický standart, pro který ho jedni milují a druzí nenávidí, já ho mám rád, své ksichty tu házel v jednom kuse, bavil mě a škoda jen, že v tom zůstal dost sám, ostatní jsou totiž dost nevýrazní a mdlý. Tisíc slov je zkrátka taková průměrná, nenudící a neurážející rychlovka, která v sobě nemá ovšem vůbec nic přínosného. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralistická rodinná komedie ve stylu Lhář, lhář, na rozdíl od něj mi však přestat mluvit připadlo podstatně méně spravedlivé (rozpad manželství kvůli nemožnosti vyslovit „Miluji tě“?!). Navíc hlavní postava se mi nezdála na začátku tolik zkažená, aby nutně potřebovala jít do sebe a přehodnocovat hodnoty. Výchovné poselství nicméně bylo p(r)odáno jímavě, i zásluhou sympaticky umírněného Eddieho (pokud se tedy zrovna tiše nešklebil nebo se neprojevovalo jeho fyzické propojení s magickým stromem). 50 % ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Film s nádherným námětem a krásně myšleným příběhem... Ale Eddie Murphy, to je jedna z největších hereckých katastrof a do takovýchto emocionálních filmů by se pouštět neměl, protože na to prostě a jednoduše nemá. Ať si zůstane u svého Norbita a Zamilovaného profesora a tohle ať nechá hercům! Svými trapnými obličeji a humorem z toho udělal totální frašku... Být tam jiný hlavní představitel, který umí, mohlo to podle mě dopadnou víc než perfektně, ale takhle? Murphy mě prostě naštval... Být to čisté drama, mohlo mít snad i červené hodnocení, ale takhle... Vtipy mě ve většině případů vyloženě obtěžovaly... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama