Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (224)

verbal 

všechny recenze uživatele

Eddie zažívá veliký návrat!! Po trapných, fekálních sračkách totiž konečně zavadil o sračku, která je jen kýčovitá, patetická a opravdu jenom trošičku (asi tak 108 minut) kopíruje další gumovou držku z filmu Lhář, lhář. A tak tu máme jen další slovní průjem dávno mrtvého negroameričana s poselstvím, které zajisté donutí nejednu slaboduchou pipku hlasitě potahovat u žehlení, spoustu hošanů rozmazat si růžovým kapesníčkem oční stíny a verbalovi perfektně naředí stolici. A teď mě omluvte, musím si jít "přepudrovat nos". ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Komedie s morálním poselstvím, u které se člověk párkrát nechtěně zasměje, stejně jako se zasmějete, když upadne stařec o berlích, než převládne trapný pocit. Stopáž je zbytečně natahovaná a poselství nepochopeno, protože manželka, která trpí skoro stejným slovním průjmem jako Eddie, není nijak potrestána. Eddie mi nijak extra nevadil, ale na tento typ filmů se více hodí Jim Carrie. Co to plácám - tento typ fimů by měli přestat točit, pokud nedokáží napsat chytrý scénář. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prerezané ústa Eddieho Murphyho už dávno nie sú zárukou dobrej zábavy, ale tentokrát sa aspoň neprezlieka za tlsté ženské a tak sa film dá prežiť bez ujmy na zdraví. Zábavy si človek ale neužije, ku koncu sa ale aspoň trochu darí dolovať emócie. Je to jeho najlepší film za dlhú dobu, stále je to ale jednooký medzi slepými. Aj tak ale nechápem, prečo človeka čo si postavil kariéru na guľometných dialógoch núti scenár skoro celý film držať ústa zavreté. 4/10 ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Eddie chce vytěžit maximum z toho co umí nejvíc, nicméně zde se mu to absolutně nepovedlo (jako již mnohokrát od dob BH cop). Vtip jsem nenašel žádný, jeho způsoby obcházení mlčení jsou hloupé a nudné, stejně jako postavy okolo. Možná bych byl ochotný dát druhý bod za tři minuty filmu, kdy trochu zvážní a možná nás donutí se zamyslet, ale jděte na film kvůli třem minutám, není-li tam svlečená nějaká nóbl krasavice ... ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Verbal mě překvapuje.. totální sračce v podobě Die Hard 5 (a není to jediný případ), kdy se z kultu stala směšná sračka, div nepěje ódy a zcela jasně vyhlížející odpočinkovou a nenáročnou komedii hodlá shodit do filmového dna a ještě níž. Irituje mě, když někdo vyzdvihuje nadhled na místech, kde nemá co dělat a v místech, kde je nadhled zapotřebí a očekává se, pro něj nemá pochopení a za každou cenu si hodlá masírovat své kritické chtíče. Osobně Eddieho filmy nijak nesleduji, není to můj šálek kávy, ale toho čokoládovýho sympaťáka mám i tak rád. Naprosto standartní věc, která neurazí, když nečekáte nového Oskara. Po dlouhé době jsem totiž viděl film, kde nelítají končetiny, nestříká krev a humor není fekální. Povedená oddechovka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama