Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

Shit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný gore jatka a někde hluboko pod tim bizarní příběh o policistech, co loví inženýry-zabijáky, který nejenže vražděj fakt brutálně, ale ještě pokud je někdo zraní, tak se jim z toho místa stane nějaká big fucking gun, takže se člověk dočká takových šíleností jako motorovka místo ruky, místo péra obří pérodělo, krokodýlí tlama místo nohou a nebo oční kulomety a podobných nápadu je tady fakt extrémní množství a celý to působí fakt neskutečně bizarně, stejně jako vsuvky v podobě tv reklam na perfektní žiletky na podřezávání se, kde si to podřezávání zápěstí trojice dívek přímo radostně užívá a člověk by si to nejradši hned koupil. Prostě ten kdo chce vidět naprosto ujetej film ,kde se trhaj těla na cáry, rozsekávaj hlavy na hadry, ukousávaj všechny kočentiny, všude jsou samý střeva a asi tak +-50 miliard litrů krve, tak je tohle jasná volba. Já osobně vůbec nelituju, že sem to viděl, i když sem se občas nudil jako prase, ale za ten zážitek to stálo ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nakonec se nejedná o takový zázrak, jak jsem myslel. Každopádně je to ultrakrvavé, cyberpunkové, fetišistické a neuvěřitelně bizardní splatter dílo. Tvůrčí tým se snažil, a skutečně se mu to povedlo, narvat do filmu snad všechna klasická japonská horrorová, explotation, samurajská, akční a cyberpunková témata. Takže se zde setkáme se scénami jako vystřiženými z klasik 70. let typu Lady Snowblood 1 (1973) a 2 (1974), dále klasického Tetsua (1988) a 964 Pinocchia (1991) až po různé klasické splatterové prvky, stříkance krve, rozšmelcovaná těla atd. Film do poloviny nemá ani výrazné tempo ani nějaký konkrétní děj, druhá část se pak zvrtne v ultrabrutální akční řežbu, která bohužel trpí špatnými a trapnými triky. Filmaři se také snažili o humor, zejména ve stylu Verhoevena či Fukasakova Battle Royale (2000), tedy neustálé brutální reklamy a spoty v TV, jak pro děti, tak celé rodiny apod. Jak vidíte, výše zmíněný výčet filmů a témat, která se v tomto filmu objevuje je tak vysoký, že člověk moc nechápe, co a jak z toho má vnímat... Prostě někdy méně znamená více a "Jak s pejskem a kočičkou vařili dort..." Každopádně - krásná hlavní herečka a perfektní hudební motiv! ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Spatlanec všeho špatného, co na světě je, potěší jak na hororové úchlárny závislé fanoušky, tak lidi, kteří prokouknou každý reklamní trik, a tak jim reklama na podřezávatka pro cool emaře přijde jako nevhodnější přístavek k televizním novinám na Nově. Ale celkově tomu chybí nějaký smysluplný rámec. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Patříte do té silně minoritní skupinečky lidí (nikoliv úchylů, proč taky takový výraz?!), co má ráda asijské přestřelené šílenosti? Tak v Tokyo Gore Police najdete úplně všechno a ještě víc ve velmi moderním a stylovém hávu a s dostačujícím rozpočtem pro všechny efekty. Tenhle masakr je křízencem Tetsua se Speed Racerem, kde hostuje Evil Dead a Hvězdná pěchota. Ovšem pozor. Není ani zdaleka tak dobrý jako třeba cyberpunkový Tetsuo nebo Ash s motorovkou. Je to vykrádačka všemožných klišé a navíc má o 20 minut přestřelenou stopáž. Ale pro jednou se dají přimhouřit očka a zkousnout ten cirkus na efekt a hlavně si vychutnat i takový filmek. Takže směle do světa kde bazuka slouží jako dopravní prostředek, kde lidi po sobě střílejí z kanonu zabudovaném v mozku a v obřím penisu, kde se vysílají v televizi reklamy na břitvy podřezávačky, kde policajti mají jako pejsky ženy v latexu s amputovanýma končetinama... a takovým výčtem bizarností bych mohl pokračovat ještě dlouho. Věřte mi, opravdu mohl! :-) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tuhletu japonskou šílenou bizarní uchylárnu mám moc rád a řadím ji k nejlepším japonským flákům v tomto zvráceně humorném nadhledu. Krev stříká plnými proudy, mutanty se to tu jen hemží a do toho příběh, kterej si dělá prdel z policajtů a všemožných reklamových ujetin největšího kalibru. Japoncům to zkrátka jde a s troškou nadsázky lze satiru na politický systém přiřadit k Verheovenovým snímkům Robocop nebo Starship troopers. Díky brněnskému kinu Scala jsem si projekci mohl vychutnat i na velkém plátně a ve výborném DTS zvuku. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama