Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Odedneška můžeme Ashtona Kutchera považovat za skutečného profesionála. Pro autenticitu své role už herci udělaly mnohé - Renée Zellweger přibrala 10 kilogramů, Daniel Day-Lewis trávil své osobní volno na invalidním vozíku, Dustin Hoffman pracoval s autistickými pacienty, Anthony Hopkins navštěvoval vězení a soudní procesy, ale jenom Ashton si kvůli dokonalému ztvárnění mladíka majícího vztah se staří ženou (Michelle Pfeiffer) nastěhoval do ložnice o patnáct let starší Demi Moore :D „to sú veci, které cením“ ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na povídku Mansion of the Hill Ricka Moodyho si asi nechám zajít chuť, neb to není příliš překládaný autor. Ale jsem ráda, že jsem si s filmem počkala. Příběh lidí, které dala dohromady zkušenost se smrtí blízké osoby, je silný psychologický zážitek. Je tedy dobré být v takovém rozpoložení, které vám dovolí se do příběhu ponořit bez předsudků. Žádné velkoměsto, žádné atrakce, jen malé herecké koncerty Michelle Pfeiffer, Ashtona Kutchera a Kathy Bates. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami a nakonec dal plný počet. Jednak fandím podobným námětům, které nejdou tak vztříc divákovi a pak se mi také líbilo samotné ztvárnění filmu. Bylo to syrové, použitím kamery, prostředím, málomluvností postav, podzimnímu počasí ... Je mi vlastně trochu líto těch, co je to nezasáhlo a myslí si, že jde o nudný a přehlédnutelný snímek. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

A PERSONAL EFFECT TO ME: toto bol veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi SLABÝ FILM. Chudák A.Kutcher, chce to fakt konečne rolu, v ktorej bude mať čo hrať, tu bol bohužiaľ (vlastnými slovami) "a fucking chicken". Nedá sa vedľa seba LEN TAK postaviť podobnými tragédiami poznamenané postavy a čakať, že to citovo zafunguje. Extrémny smútok zo straty milovanej osoby sa na diváka neprenesie tým, že sa o postave stále hovorí, chce to i trocha scenáristickej a dramaturgickej logiky - sledovať viacej život okolo seba (a viacej filmov). A tak ako jediné, čo u mňa zafungovalo bolo - POZOR SPOILER (úplne prvý, ktorý som kedy použil) - keď Linda po druhej spoločnej svadbe skočí po Walterovi a rozdajú si to v telocvični. Tu som fakt uveril, že to stálo za to! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama