Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (65)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mysli, Jarede, a buď zticha !!" - "Jasně, to zvládnu !!" ;) Velmi slušný nízkorozpočtový horůrek, který coby žánrový hybrid využívá atmosféru pouště a opuštěných budov.. Na živočišnou a sexy Jessie Ward se moc hezky kouká, ale nejvíc mě zaujal geniální pumpař Stevea Railsbacka.. Úderná McCrearyho hudba i přívětivá stopáž napomáhají eskalaci moc hezky vystavěného napětí, které nepoleví až do titulků, kde neuzavřeným finále dává najevo, za jak tvůrcovský experiment s vlastními možnostmi Odpočívadlo vlastně platí.. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Takhle preplacany, smysl nedavajici a nelogicnosti plny horor jsem dlouho nevidel... Nebylo to moc zabavne po celou delku, konec pak byl zcela mimo. Prvni dil jsem nevidel, ale i tak moc nechapu, ze tvurci meli zajem natocit neco takovehleho - soude podle komentu, jak tak koukam, nemela vzniknout ani jednicka... ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem usnula ve chvíli, kdy se policajt nemohl postavit na vlastní nohy, heh. Odpočívadlo číslo dvě je vlastně dost podobné, ale dokoukat se mi ho povedlo. Zřejmě to bude postavami - zaprvé aspoň trochu myslící (haha) blondýna (haha) a zadruhé voják, co rozchodí nerozchoditelné. No a pak je tu zrzek... tak ten měl zůstat v kadibudce až do konce filmu. Odpočívadlo není film s atrkativním prostředím nebo se zajímavým dějem. To prostě není. Ale já s každou další scénou zadržuju dech a říkám si, že teď už přece musí přijít vysvětlení (co mi vytře zrak, haha)... A ono nepřijde... No tak třeba časem natočej trojku a konečně nám dojde, proč vznikla jednička a dvojka, že jo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

O něco horší než výborný první díl. tento díl nepotvrzuje pravidlo dvojek, takže nečekejte více vražd, krve atd. Na druhou stranu se v tomto díle lecos vysvětluje a divákovi se hned lépe usíná, když ví oč tady běží. Někdy se ale divák ztrácí v tom, co je pravda a co jsou bludy. Verdikt ? Slušné pokračování, které vysvětluje hodně věcí z předchozího dílu. Scénař je napsán v rámci možností a herci hrajou jakž takž dobře. Nebýt perfektního konce dal bych za 3, ale za ten konec dávám slabší 4. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Ráda si to dělám robertkem. Napsala jsem si na něj tvoje jméno.“ Několik dní před natáčením: Tady na papír napíšu pravidla, kterými se budeme řídit. Nebudeme dělat z diváků idioty, budeme ctít napětí, vybudujeme nějakou tu atmosféru, postavám dáme do úst slušné dialogy, pohlídáme si tempo, přijdeme s něčím trochu jiným a pokusíme se natočit něco alespoň trochu ucházejícího. Souhlasíte všichni? – O pár dní později.. Tak jsem rád, že jsme se tu všichni v první natáčecí den sešli, jsem přesvědčený, že hororoví fandové nám budou zobat z ruky. Jen si ještě vezmu ten papír, kde jsem všechno sepsal. Sakra, kde ho mám, ani v druhé kapse není, to je divný. No, nic, beztak tam byly samé nepodstatné věci!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama