Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (65)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele LD je pěkně mimo mísu, první díl jsem zatím neviděl a neměl jsem žádný problém pochopit tenhle druhej díl. Mám rád horory typu Stopař či Jízda do pekel. Tohle bylo sice slabší ale dalo seto. Nelze očekávat nějaké dobré scény či herce. Ale film má celkem dobrý drive, takže jsem se u něj moc nenudil. Jen jsem měl občas problém u některý scén, přišly mi zbytečně směšné či natahované(viz. většina scén s Railsbackem). Nicméně jsem se poměrně bavil, a jedničku zkouknu co nejdřív. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to viac ako zaujímavo.Tu konečne bolo vysvetlene,čo je zač ten psychopat aj tá rodina v karavane.Tu sa ešte viacej prelína Exploitation s Ghost hororom.A tak tu neviete čo je realita a čo už je ducharska záležitosť.Preto tento film tiež doplatil na jeho prekombinovanosti,lebo je to ešte vo vyšších dávkach ako v jednotke.Aj narážky na Saw sú tu zreteľne,ale ani tento film sa neubránil nelogickým chovaniam postáv.Zase krvavé,drsné a s neskutočne prijebaným záverom do tej doby som uvažoval o 4* a to nezmyselné finále ma utvrdilo v tom že tvorcovia ani sami nevedia čo točia.Ničím neprevisuje jednotku a to je škoda lebo našliapnuté to u mňa mal dobré tak škoda. ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Takhle preplacany, smysl nedavajici a nelogicnosti plny horor jsem dlouho nevidel... Nebylo to moc zabavne po celou delku, konec pak byl zcela mimo. Prvni dil jsem nevidel, ale i tak moc nechapu, ze tvurci meli zajem natocit neco takovehleho - soude podle komentu, jak tak koukam, nemela vzniknout ani jednicka... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvojka není příliš povedená, ale naštěstí si za to může John Shiban sám, protože si ten slátaný scénář napsal k pokračování osobně, ale mohl přijít s něčím lepším. Dvojka se odehrává rok po událostech z jedničky a starší bratr, tehdy uneseného Jesse, se rozhodne po něm pátrat tam, kde po něm a tehdejší přítelkyni Nicole stopa končí. Příslušník americké armády se vydává se svojí blond přítelkyní a vlezlým kámošem na odpočívadlo, na kterém řádí zabiják ve žlutém pickupu. Jenže, jak se brzy ukáže, ze zabijáka je duch a v podobě přízraků se pátrajícím hrdinům budou také zjevovat unesené postavy z jedničky, ale Nicole už nahradila jiná herečka. John Shiban režii dvojky přenechal Shawnu Papazianovi a na starost si vzal produkci a scénář, který přešel od bizarností k nesmyslům a nepochopitelný konec je tím nejslabším vyvrcholením celého nenapínavého pokračování. Shiban kupí jeden nesmysl za druhým, bizarní rodinka už dostane jen minimum nefunkčního prostoru, Steve Railsback je zde na dvě věci a zabiják, kterému v jedničce nebylo vidět do tváře, je vidět v celé své kráse a ztratil tak punc tajemna. Ještě, že blondýna Jessie Ward je tak atraktivní a pár gore scén se dá zařadit k těm povedenějším, ale oproti jedničce je to velký sešup dolů. Záchranu bych ještě viděl v poměrně dobré režii, ve snaze přijít s něčím netradičním ve scénáři (což se nevyplatilo), a to je asi tak všechno. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem usnula ve chvíli, kdy se policajt nemohl postavit na vlastní nohy, heh. Odpočívadlo číslo dvě je vlastně dost podobné, ale dokoukat se mi ho povedlo. Zřejmě to bude postavami - zaprvé aspoň trochu myslící (haha) blondýna (haha) a zadruhé voják, co rozchodí nerozchoditelné. No a pak je tu zrzek... tak ten měl zůstat v kadibudce až do konce filmu. Odpočívadlo není film s atrkativním prostředím nebo se zajímavým dějem. To prostě není. Ale já s každou další scénou zadržuju dech a říkám si, že teď už přece musí přijít vysvětlení (co mi vytře zrak, haha)... A ono nepřijde... No tak třeba časem natočej trojku a konečně nám dojde, proč vznikla jednička a dvojka, že jo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama