Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

rcorp 

všechny recenze uživatele

Nic moc konverzačka s absolutně příšerným obrazovým doprovodem. Něco tak hrozného jsem viděl naposledy v rámci Noci filmových nadějí IV (edit: konkrétně od tohohle: http://voyo.nova.cz/multimedia/noc-filmovych-nadeji-iv-vsechno-si-nekoupis.html?s=3 ), i studiové pohádky ČT vypadají stokrát lépe. Má to vizuální kvality home videa, ale už ne styl, kvůli čemuž (plus ještě plochým postsynchronům a minimu ruchů) jsem měl většinu času nepřekonatelný problém se do toho alespoň trochu ponořit a místo toho jsem vnímal to amatérské natáčecí pozadí. V určitém směru je to velmi progresivní film o filmu, kdy oproti zažitým konvencím nenahlédneme ani na okamžik do zákulisí. Ale je tam pořád cítit. A má to hodinu čtyřicet. Ufff. O to víc smutné, když si člověk uvědomí, co všechno filmaři zvládli v těch cca šesti minutách, co měli k dispozici v Paris, je t'aime. Nejlepší scéna je hned ta úvodní, doporučené shlédnutí zhruba- 00:00:00 - 00:06:00, 00:12:55 - 00:13:00, 00:13:18 - 00:14:10, 00:33:00 - 00:39:07, 01:07:30 - 01:09:53, 01:23:50 - 01:33:48. Dohromady cca 25 minut. Viděna barevná verze. ()

matkoulko 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov so zápletkou (ne)všedného dňa, ktorý sa vydarí len vtedy ak človek nič neplánuje. Dôraz je kladený najmä na konverzácii medzi hlavnými hrdinami, ktorých pocity postupne odhaľuje nepriamo. Scénár nám však ponúka rôzne detialy, ktoré si málo kto všimne a navyše sú tak osobné, napríklad www.lostshoeproject.com. Štýl akým je film natočený, čiernobiela ručná kamera, pridáva na pocite osobne prežitého zážitku... ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, dva totálně zničení mladí lidé se náhodou sejdou na inzerát a vlastně si celou dobu jen povídají a ty jejich hovory jsou tak fajn a tak se tam pomalu ukazuje něco jiného, než jste si mysleli původně a ti hodní jsou ti zlí a ti divní jsou vlastně prima a zároveň nic není tak jednoduché a to černobílé provedení to tak hezky dokresluje a Wilson je prostě úžasný...moc hezký film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia priserna debilina o normalnych ludoch ako dristaju v akomsi velkomeste dve na tri a melu tam neskutocne hovna /teda pardon, chcel som samozrejme napisat, ze vedu plnohodnotne diskusie/. Jo, jo obycajni ludsky zivot ma svoj zmysel, to bez debaty, ale divak sa nic nedozvie o politike. lebo vseobecny prehlad tvoria prezidenti, premieri, vlady, sultan, krali popripade cisar. Takze nudna debilina na n-tu, nebrat! 5 % ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Takovéhle romantiky můžu, neotřelé, skutečné, pravdivé, které nedávají logice na frak. Důležité je, nevypínat během prvních zhruba 20 minut, ale vydržet. Protože začátek je vachrlatý a Vivian se chová řekněme dost podivně. Trochu mi to připomínalo 500 days of Summer, ale toto se mi líbilo o fous víc. Pravda, pár zádrhelů to mělo, ale celkově to vyznívalo reálně. Hlavní dvojici to klapalo, i když Vivian není, hlavně ze začátku, úplně sympatická. Zápletku jsem si přečetla předem, ale co bylo milé překvapení, byl ten černobílý obraz a celkově kamera, na romantiku nezvykle dobře odvedená práce! Prostě nádhera a je škoda, že je tak opomíjena. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama