Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Novom 

všechny recenze uživatele

Barrandov z nepochopitelných důvodů vysílá tuto reality show až v pozdních nočních hodinách, ale aspoň se na ni dá koukat před spaním. Vždyť ono by to mohlo nahradit jiné trapné pořady. Takové věštění z křišťálové koule v poledne dovede člověku zkazit den. Gordon je dle mého názoru až zbytečně vulgární a hrubý na soutěžící. Tahle skutečnost se nejvíc projevila v jendom díle 6. série, kde Gordon naštvaně opustil kuchyni, protože podle jeho slov soutěžící nezvládali tempo. Ti se tak semkli a začali spolupracovat, že jejich výkonnost vzrostla o mnoho procent a obešlo se to bez řvaní a nadávek + byli hosti spokojení. I tak by to bez Ramseyho nemělo ten šmrnc. Ač jsou jeho sprosťárny občas moc, je to kuchař par-excelence a jeho pořady byly a budou fajn. 7/10 ()

reich 

všechny recenze uživatele

Jestliže české Ano, šéfe je nahuštěno hláškami, tak Pekelná kuchyně je přehuštěna doslova. Asi vůbec nejlepší reality show, která dokáže člověka bavit a to hlavně díky šéfkuchaři Gordonu Ramsaymu. Musím vyzvednout, že dabing z televizní stanice Barrandov se povedl, i když byl dost narychlo udělán. Bohužel dabing televizní stanice Prima je strašný, nedoporučuji, vůbec hlášky nevyznívají. Ovšem české titulky se dají k tomu sehnat, takže originál je originál. 1. série: 75%, 2. série: 90%, 3. série: 85%, 4. série: 80%, 5. série: 90%, 6. série: 90%, 7. série: 95%, 8. série: 70%, 9. série: 80%, 10. série: 90%, 11. série: 75%, 12. série: 90%, 13. série 85%, 14. série: 80%, 15. série: 95%, 16. série: neviděl jsem, 17. série: 80%, 18. série: 90%, 19. a 20. série jsem zatím neviděl. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay se předvádí jako nervák, ale není čemu se divit. Samozřejmě zde rozhodně nejde pouze o hledání nového šéfkuchaře - i když je to hlavní prioritou, ale také o sledovanost a jímavost pořadu. Pekelná kuchyně je zajímavá sama o sobě. Líbí se mi, že kuchaři, kteří se v pořadu udrží a mají opravdu talent a snahu, mají možnost se více uplatnit než jak tomu bylo v české obdobě tohoto pořadu(nevím ale který pořad tak označit jestli trapnou napodobeninu MasterChefa nebo Na Nože!). Baví mě sledovat jak se Gordon rozčiluje a poté zase jako mílius uděluje týmům odměny a osobně je možná hrozně milým člověkem, ale tahle jeho zlá tvář mě baví víc :-D. A sem tam se také dozvím něco o specialitách a vůbec jídlech co se jedí jinde než zde v ČR. Je pravda, že kdybych byla kuchařem v téhle show pravděpodobně vykouřím denně krabičku cigaret a hodím do sebe několik panáků tvrdého(nebo třeba celou láhev), protože neumím tolik snášet stres - o to více jsou obdivuhodní finalisté. Líbí se mi, že pořádným bičem Ramsay naučí jednoho ze svých potencionálních šéfkuchařů co po nich vyžaduje, a jak je tahle práce důležitá. Za vše mluví výrok šéfkuchaře: "Já jsem prohlásil, že dokážu udělat šéfkuchaře z kohokoliv.A já své slovo držím!" ()

Ace Liver 

všechny recenze uživatele

Všichni si nakopávají zadky, drsně bojují a ukazují jak umí makat. Do toho tam běhá rapl, co "vyžaduje úctu", sám ji ale nemá před nikým a ničím. Sprosté nadávky, ponižování a hnus. Pořad se snaží být hrozně drsný a šokující, nejspíše proto, že kdyby šlo jenom o to dobře uvařit, tak by to byla pro amíky nuda. A tak se setkáváme i s podobně absurdními úkoly, jako vaření oběda pro plnou jídelnu ve dvě ráno, či umývání hasičských aut. Ptáte se mě, proč v pořadu Hell's KITCHEN umývají a voskují náklaďáky, místo toho aby něco vařili? Já nevim... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama