Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

Machtann 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je geniální, sprostý, temperamentní, vůbec ne britsky suchý, prostě takový, jakého tato reality-show přesně potřebuje. Jasně: Hell's kitchen obsahuje spoustu odporných amerických klišé, snaží se v každém dílu nalákat na "nepředstavitelné drama, které v hell's kitchen ještě do té doby nebylo" a přitom se nic vážného nestane. Ale... Prostě to funguje :) warning: pokud nemáte vztah k vaření, ani to nezkoušejte. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvě série (6. a 7.) a myslím, že stačilo. Jelikož vím o vaření velký... nic, tak nedokážu posoudit, jak moc dobrý člověk musí být, aby vyhrál ten super flek v super restauraci jako šéfkuchař. Každopádně, všechny ty vyhrocené situace, nadávky a ponižování, to je JEN show pro lidi, stejně tak i vybírání lidí kteří neumí vůbec nic a kterým se Ramsay vysměje hned v prvním díle. V podstatě, to ani není o vaření, ale o tom, kdo dokáže být větší hajzl a hrát mezi ostatníma soutěžícíma na obě strany... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama