Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Simpatický snímek, který se zdržel většiny obvyklých klišé. S. W. Scott pro mě ve své nejlepší roli a formě. Škoda jen, že se tvůrci nedokázali rozhodnout, jestli z toho nakonec vyjde komedie nebo drama, ale i jako kombinace je to poměrně stravitelné. Nad průměr podle mě film vyniká i zajímavostí příběhu, ale nějaká pecka to zas také není, a tak dám 70% = 4-/5. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

Reklama

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Popisek lže, komedie to je tak z 23%, ani jako drama se to nedá označit, kategorie "od všeho trochu" tomu sedí, moji pozornost dokázal udržet celou dobu, ale objektivně, neskutečně promarněný potenciál, s takovým obsazením se mohla rozehrát úplně jiná hra, námět nebyl nejhorší, film se utápí v unylosti, s neschopností zvýšit tempo, Scott hraje snad na půl plynu a zachraňuje to aspoň Reilly a jeho "black apples" alias "blapples", mělo to vypadat úplně jinak, podle mě to někdo pěkně pohnojil, protože vize určitě byla jiná, ne jenom natočit "hodný" film s pár vtipy, promarněná šance. Aspoň se to vyhnulo patosu. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný a slabý snímek. Mezi nepřeberným množstvím filmů, které vznikají, působí tento jen jako mizivý oblak. Jen Povýšení není špatné, není vynikající, ani průměrné. Jen tak nenápadně a bez povšimnutí proplouvá. Pár scén bylo docela slibně úsměvných, ale vše, co by mohlo být jakkoli výrazné či povšimnutí hodné, zaniká v, pro mě chabém zpracování. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alex Wurman: 1. The Donaldson's Experience ,2. Cheese Poster ,3. Canada ,4. Strawberry Charleston Chew ,5. It's Pepsi's World ,6. Quiet House ,7. Around The Store ,8. A Series Of Bad Choices ,9. The Company Picnic ,10. Welner's Coming ,11. One Week Lot! ,12. Maybe I Don't Belong Here ,13. Inside Is Cool, Outside Sucks ,14. Mace Apology Speech ,15. Seven Seas ____!!!! ,16. Hardy's Powdered Hand ,17. Blapples ,18. Fight Dance ,19. Masculari Horriblus ,20. I Am Peanuts ,21. Congrats To You Too! ,22. Four Handed Promotion, ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama