Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé! Od dvojice Seann William Scott a John C. Reilly v hlavných úlohách som očakával super komédiu o rivalite medzi kolegami bojujúcimi o povýšenie. No vlastne príbeh o rivalite to bol, no namiesto vzájomných podrazov a doťahovania sa kto je lepší, to bol... ani neviem ako to nazvať - proste len nuda. Obaja herci dokážu podať skvelé výkony v rôznych komédiach, no v tomto prípade to bol veľký prepadák a zábavný príbeh sa veru nekonal ani náhodou. Skôr mi to prišlo, že obaja cítili akúsi vzájomnú ľútosť nad tým druhým. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

85 minut jsem čekal na to, kdy už na mě Scott a Reilly vybalí skvělé komediální frky a ... najednou byl konec, kde nic tu nic, ani jedna šlupka, lehké pousmání, nothing, naprosto zbytečnej film o ničem. Film s podobnou tématikou a mnohem, mnohem lepším zpracováním je Employee of the Month, pokud chcete koukat na komedii z prostředí supermarketu, pusťte si raději ten, tam nehrozí že se unudíte k smrti! ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Na komedie se Seannem Williamem Scottem si dávám velkej pozor, protože to jsou většinou děsný srágory. Ale Povýšení je kupodivu celkem normální film, kde ze sebe S. W. Scott nedělá debila. Nejedná se o žádnou přehnaně vtipnou komedii, je to spíš „vážná komedie“. Žádný veledílo to není, ale celkem mě to bavilo, přispěla k tomu i velice střídmá stopáž (83 minut). ()

1860 

všechny recenze uživatele

Film nám předhazuje příběh dvou normálních lidí, které pohltilo současné vnímání hodnot a pro povýšení potažmo pro peníze jsou schopni udělat téměř cokoli, i když to je proti jejich srsti.. Je to nenáročné, ale dokáže to vyvolat mírný úsměv i dojetí.. DOPORUČUJI pro uvědomění, jak nás mohou peníze přeměnit na necitlivé netovry.. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 % ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama