Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Scotta docela zvláštní film a z mého pohledu ukázal, že by zvládnul i náročnější role, než jsou přisprostlí frajírci v teenagerských komediích. A sednul mi i John C. Reilly. Nicméně mám neodbytný pocit, že z tohoto námětu se dalo vytřískat mnohem víc a navíc autoři podle všeho nevěděli, jestli chtějí točit satiru, nebo klasickou komedii, takže celkový výsledek je poněkud rozpačitý. Ale ačkoliv Promotion vyloženě nerozesměje, tak donutí alespoň se usmívat a to se také počítá. 60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo míněno jako komedie (tedy alespoň doufám). Ale od Seann William Scotta a Johna C. Reillyho, kteří v tomto filmu bojují všemi možnými způsoby proti sobě ve snaze dostat se na vysněné místo v jedné nadnárodní společnosti, by člověk asi čekal trochu víc humoru. Ovšem pokud byl tento příběh myšlen trochu jako sociální drama, tak bohužel taky nic moc. ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení a příjemnej letní film.... Těch 56% přičítám bohužel špatně zvolenému žánru a hlavně fanouškům S.W.Scotta, kteří si jednoduše chtěli jen stáhnout další ztřeštěnou komedii ( 85 minut nudy; Seanne vrat se k Stiflerovi! ). Ti museli být přirozeně zklamaní, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa - s dovolením jsem si vypůjčil Queendomův přesný příměr. J.C. Reilly pak jako vždy vynikající. A nejen proto, že se objeví i tady, mi tenhle snímek připoměl Hodnou holku s Jennifer Anistonovou, kde se pro změnu s umírněným civilním výkonem ukáže ona. Takhle nějak si představuji Americké nezávislé léto, kam by tenhle tragikomický příběh sednul jako prdel na nočník. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný a slabý snímek. Mezi nepřeberným množstvím filmů, které vznikají, působí tento jen jako mizivý oblak. Jen Povýšení není špatné, není vynikající, ani průměrné. Jen tak nenápadně a bez povšimnutí proplouvá. Pár scén bylo docela slibně úsměvných, ale vše, co by mohlo být jakkoli výrazné či povšimnutí hodné, zaniká v, pro mě chabém zpracování. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to výborná a vtipná komédia pre prázdninové večery, ktorá sa zaobíde bez priblblých naháňačiek a vulgarizmov. Dobre zvolená hlavná dvojica hrdinov a konkurentov o miesto managera predajne. Obaja sú príliš slušní, než aby sa vzájomne podrážali, ale aj práve napriek tomu sa nájdu v ich rokovaní rôzne naschvály. Film je určený skôr pre náročnejších divákov.. Slušná komédia, Seann William Scott tu hrá napodiv, pre neho netypickú rolu, pokojného, ​​spoľahlivého, rodinného chlapíka, ktorý je vo svojej práci dobrý a tak počíta s povýšením, než sa však objaví veľmi zdatná konkurencia. Musím povedať, že nejakých podlosti je tu ako šafranu a aj tie sú skvelé - autor bol schopný dodať súboji poradne grády a nenávisť. Hlavný hrdina je určite naivný blbeček. Kto čaká tvrdý, zákerný boj, okorenený humorom - bude nadšený. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama