Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 % ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Hluboce lidský, citlivě natočený nezávislý film, který mi svou atmosférou připomněl známějšího a oceňovanějšího Přednostu. Příběh dvou prodavačů, kteří soupeří o místo vedoucího v nově otevírané prodejně na předměstí, je sice natočený v komediálním duchu, ale je to humor navýsost civilní a jemný, rozhodně nevyvolá salvy smíchu, spíš mírný úsměv na rtech a obsahuje i hlubší momenty, které vedou spíš k zamyšlení nad hodnotovým žebříčkem a životním stylem. Práce v maloobchodě nepatří mezi ty prestižní a skýtá spoustu možností, jak hlavní hrdiny ponížit. Bylo by možné zaplnit stopáž filmu spoustou laciných fórků při střetu s nespokojenými zákazníky nebo gangem mladistvých z periferie, ale všechno ve filmu má takovou solidní úroveň, která nezachází ke krajnostem. Celkový dojem: 75 %. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo míněno jako komedie (tedy alespoň doufám). Ale od Seann William Scotta a Johna C. Reillyho, kteří v tomto filmu bojují všemi možnými způsoby proti sobě ve snaze dostat se na vysněné místo v jedné nadnárodní společnosti, by člověk asi čekal trochu víc humoru. Ovšem pokud byl tento příběh myšlen trochu jako sociální drama, tak bohužel taky nic moc. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie o povýšení, která neurazí, ale ani nijak moc nepobaví. Vtipných momentů je tam opravdu hodně málo a když se film vydá vážnějším směrem, tak to není dotažené do konce, bohužel. Asi bych se víc bavil u komedie nebo dramatu, které by z téhle zápletky vycházelo, ale i tak jsem rád, že jsem si film pustil. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama