Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

teutates 

všechny recenze uživatele

No neviem čo napísať, pretože toto pokračovanie neprinieslo žiadne oživenie a taktiež aj ta kvalita prevedenia mi pripadala dosť lacná... Final Destination vnímam ako len zašlú slávu prvých dvoch častí, ktoré sa ako tak dali. Celková myšlienka je fajn, ale v podstate to same dokola v trochu inej "deke"?! 4/10 viac určite nie... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

75 minutové zpestření nedělního večera. Hodnocení jednotlivých dílů není náhodné, každý díl opravdu je o těch zhruba 10% slabší, takže se musím připravit na to že 5. díl bude lehce olizovat hranici koukatelnosti. Několikrát jsem se ale musel usmát nad situacemi typu, že chlápek je zatlačený v plotě tak že z něj začnou vypadávat jednotlivé dílečky a jeden z našich hrdinů se zeptá "Ježiši, není vám nic?" Anebo když zahradník nalívá do traktůrku benzín a vesele u toho žmoulá cigáro. Stále tedy čekám na nějakou 3-D pecku. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je smutné kam až se nedávno ještě vcelku slušně rozjetá série dostala. Od výborného dílu prvního, přes skvěle černohumorný díl druhý a vlastně i vcelku fajn dílu třetím až k naprosto odfláklé rutinérské práci. Žádné nové nápady, ba ani už žádné zajímavé smrti, tady už se jede jenom podle zavedeného receptu. Nic nového se nepřidává a i to staré je odfláklé. Počáteční nehoda, která byla na každém dílu vždy to nejlepší, je tady neskutečně odfláklá a dokonce tu chybí i nějaké aspoň stručné představení postav (místo toho se hned šoupneme do vize). Hlavní hrdina je matnej až běda a vlastně tady kromě celkem solidní hudby není ani moc co pochválit. Čtvrtý díl je pro mne nezvratným důkazem o tom, že tahle série směřuje do pekel a další díl už si s klidem nechám ujít. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už trojka bola celkom zbytočná... a štvorku má ospravedlniť prítomnosť 3-D atrakcií. Ungh! Ak má 3-D nahrádzať akýkoľvek príbeh či originálny nápad (a tu to platí), tak vravím, že táto technologická vymoženosť je Zlo. V kontraste s napínavou, atmosférickou jednotkou a zábavným gorefestom dvojky je toto iba sled načisto samoúčelných killovacích scén. Všetko medzi nimi je nudná, nezaujímavá, zle napísaná a príšerne zahraná vata. Samozrejme, niekomu budú jednotlivé "smrte" pripadať zábavné - pri vtipne vypointovanej scénke v kaderníctve či v bazéne sa ani nečudujem, sú chutné. Mňa však tých pár digitálnych mŕtvol nevzrušilo a najlepšou časťou filmu zostávajú úvodné titulky so súhrnom úmrtí z predchádzajúcich dielov v podaní röntgenových kostier... geniálne! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pointu nezvratného osudu si dost dobře pamatuju. Dvojka byla dokonce prvním filmem, který jsem měl na cdčku v podobě AVI souboru jako malej prcek a čuměl na tu první brutální scénu, která mě absolutně odrovnala reálností. Co ale dokázala tahle scéna, tady jsem se držel za hlavu. Absolutně a brutálně nesmyslný smrti, kde se klade důraz na to, aby z mrtvoly zbylo co nejmíň a pokud možno, bylo vidět co nejvíc. S koncem samozřejmě jakým? No jasný...je to nezvratnej osud a jelikož se osud nedá ovlivňit...je to docela jasný. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Než odejdou dělníci na oběd, tak jednomu z nich dojdou v pistoli hřebíky. Později ale na Nicka (Bobby Campo) pistole začne střílet. (Duoscop)
  • První film ze série, ve kterém si nezahrál herec Tony Todd, který v předešlých dílech ztvárnil majitele pohřebního ústavu, pana Bludwortha. (Pumiiix)
  • Severoamerické tržby byly 66,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 186,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama