Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to sen? Nebo hlas v hlavě? Prostě jen vize nedávající smysl….. Může se zdát, že řetězové efekty způsobující již počtvrté divné nehody nepřinesou nic nového. Za sebe říkám: OMYL! Pokud k nim přistoupíte s velkou dávkou nadhledu a touhou bavit se morbidností a krásou úmrtí, budete-li s úsměvem na rtu očekávat ,,ten okamžik“, nemusí být těch 77 minut utrpením. Lituji jen, že jsem film neviděl ve 3D, protože je určitě zábavnější než Valentýn. Z celé série čtyřku řadím za úvodní film. Což stejně jako fakt, že NIKDO NEŽIJE VĚČNĚ vlastně nic neznamená. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Série Final Destination, nebo Saw jsou zárukou stereotypu. Dopředu víte, že scénáristi vymýšlí pro další díly jen nové, bizardnější způsoby smrti ( aneb jak nechutně zemřít 100x jinak ). Dopředu víte, že uvidíte hodně krve a žádnou vyšší pointu. I přesto na ně lidé chodí do kina, i přesto mají úspěch, proč ? Když víte, co máte očekávat, nemůžete být zklamaní. Ani já nejsem zklamaný, tyhle filmy u mě zkrátka patří do škatulky '' neurazí, ani nepotěší ''. Za mě 55%. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak z těch všech dosavadních nezvratných osudů se jedná asi o nejlepší kousek. Možná to však bylo způsobeno pouze těmi 3D efekty. Souhry náhod, které každé smrti předcházejí nemá smysl samozřejmě rozebírat, protože tvůrci tiše předpokládají, že diváci jsou naprostí kreténi. Na druhou stranu jsou smrti velmi rozmanité a maximálně orginální. Pro všechny, kteří se chodí do kina pouze bavit a ještě jednou zdůraznuji slovo pouze, může film navodit maximálně uspokojující zážitek. Já dávám 3*. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na návrat Davida Ellise na post režiséra těšil a začal jsem mít i nemalá očekávání. Ale takhle blbý scénář a toporného hlavního hrdinu neměl žádný z předchozích dílů. Úvodní sekvence suverénně nejslabší v celé sérii, včetně většiny "osudů" hlavních zúčastněných. Nebýt mohutného "kinofinále" a vyšperkované titulkové sekvence s odkazy na předchozí díly, musel bych jít s hodnocením dolů. Takhle jsou to tři hvězdy s odřenýma ušima a - nečekal jsem, že to řeknu - budu rád, když tahle destinace bude skutečně tou finální... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce: co čekat od Nezvratného osudu 4? Snahu přeživších svoji smrt vyhnout se vynalézavě brutálnímu osudu. Čekal-li někdo psychologické drama bergmanovských rozměrů s felliniovským viděním světa, musel být zákonitě zklamán. Mnohé záseky smrti do nešťastných vyvolených vzbuzovaly úsměv na tváři, současně i lehký podiv nad neutuchající fantazií tvůrců. Vyvražďovací masomlejn tak jel jako dobře promazaný stroj a bavil v rámci svých možností. Škoda jen odbytých počítačových efektů - nejen šutráky trhající se ze stadionu měly být raději papundeklové. Kromě toho je třeba dát pozor na občasnou nelogičnost. Pokud vám budou dva ozubené válce drtit nohu pod kolenem, z úst by krev stříkat rozhodně neměla. Až dojde na břicho, pak prosím ano. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Trubka, která v automyčce rozbije přední sklo, je v jednom záběru vidět přímo nad hlavou uvězněné dívky. V tom případě by ale musela spadnout na střechu a ne na přední sklo. (Duoscop)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 27. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)
  • Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších. (Budisovie)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama