Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prvé zhliadnutie tohto filmu ma presvedčilo o tom, že sa natáča stále to isté. Tento príbeh (natočený 3x) sa režisérom asi zapáčil. Takto natočený film sa mi , ale páčil a nedokázala som z neho odtrhnúť zrak. Okrem toho hlavná postava v podaní Matta Lantera pôsobí na mňa charizmaticky. Ďalej sa mi páčil výber hudby. No, v konečnom dôsledku, za neoriginálny nápad som strhla 15% takže iba 75%. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně zbytečný film jako předchozí díl. Opět nesympatická hlavní hrdinka, opět špatné herecké výkony - ta nejhorší herečka z minulého dílu bohužel zůstala, jen se přesunula do role trenérky. Předchozímu dílu jsem dal jednu hvězdičku, asi jsem měl dobrou náladu, nevim. Tady už mě nálada přešla a navíc mě uplně dorazil remix songu z Hříšného tance v závěrečné scéně. To sakra uplně nejvíc nesnášim. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama