Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle si nasaď! Nebudu vysvětlovat tvojí mámě, proč máš obličej dozadu." Já tedy krasobruslení moc nemusím, ale jakmile se kolem zubatých bruslí mihne jméno Dorsey, tak se tomu nevyhýbám. Sice je to jen třetí variace na totéž, vrcholy a pády se střídají ve stále stejném rytmu, ale mě to baví. Zásluhu na tom má především amatérská hokejistka Alejadra Delgado, protože ona je přesně tou, která by mě mohla donutit oholit si nohy a vyrazit tajtrlíkovat na led. Teď mě napadá, že jsem to přehnal, protože k tomu by mě nedonutila ani ona, ale přesto se mi na to docela slušně koukalo. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří potřetí - tentokrát místo hokejisty / inlajnisty dojde k výměně partnerky za - wait for it ... hokejistku, která sní o krasobruslení. Aby to bylo ještě absurdnější, ona je hispánka - tudíž je na ledě jako doma. Takže pokud chcete klišoidní romantiku na ledě za zvuků hispánských rapperů, je CE3 přesně vaše volba. Jinak by ale už mohli vymyslet něco lepšího, než v každým dílu najít nějakou "legendární-novou-zapomenutou" figuru :o) ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Tvurci v cele se scenaristou a reziserem se evidentne domnivaji ze puvodni Ledove ostri vyklidilo regaly videopujcoven, dvojku nikdo nezaregistroval a proto nam v klidu predkladaji treti dil ktery neni nicim jinym nez jinak zabalenou kopii prvnich dvou dilu. Nejsem s to se rozhodnout zda se jedna o sprostou vykradacku prvnihu dilu nebo o nepodareny remake, ale stejne tak jak hodnotim druhy dil - ackoli mne to samotneho prekvapuje davam tri hvezdy protoze nekde v vzadu v hlave mne neco nuti film dokoukat do konce a konstatovat ze pribeh funguje dokonale i kdyz nekolikrat pretoceny. Pro ty kdo nevideli prvni dil asi docela dobra podivana, ale original je original..... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film s podobným scénářem, jako předchozí dva díly s malou obměnou, že tentokrát se nehledá do krasobruslařské dvojice partner, ale partnerka a jak jinak, než hokejistka. To nic nemění na faktu, že kdo má rád krasobruslení a třpyt stříbrných filtrů na šatičkách lehce oděných krásek nebude zklamán. A kdo čekal zamilovaný příběh, ten bude rovněž spokojen, protože i v tomto případě láska povznáší k vyšším sportovním výkonům. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama