Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal minulému dílu 1*, zde musím dát odpad! a upřímně, vůbec mě to nebolí. Takto se přiživovat na kvalitním originále? Kdyby to aspoň mělo nějaký smysl, nebo lépe nějakou svoji myšlenku, ale to nee... Ještě více mě s**e, že, jak je teď moderní, nasadit tam holku, která mírami odpovídá dnešnímu idolu mladých holek a kluka, který xichtem vlastně to samé. Takže z kvalitního nápadu, který kdysi hodili tvůrci na plátna se teď stala teen-sračka pro puboše a krom vizáže "hrdinů" vlastně nejde o nic... Film na blití... ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, že někdo dokáže natočit něco tak sterilního. Štáb se dokonce ani nenamáhal s tím, aby nahnal nějaký komparz na stadion, místo toho pustí z repráků šum a tleskot, aniž by byl vidět jediný divák. Plitké až debilní dialogy, zápletka jak z kouzelné školky. Jediný díl ledového ostří jaký jsem viděl a tak to zůstane. Hrůza. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama