Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

genetique 

všechny recenze uživatele

Stokrát premletý, prežutý a preobracaný scenár na tú istú tému stálle dookola. Niekedy je z toho totálny výplach, niekedy sa tvorcom podarí z toho spraviť aspoň ako-tak pozerateľnú záležitosť, čo sa v tomto prípade potvrdilo a podarilo najmä vďaka hercom. Ale inak okej, neurazí, neprekvapí, zasmejete sa a príjemný film na dlhý večer je za vami. 60%. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Když jsem vcházel do sálu, vůbec nic jsem od filmu neočekával, snažil jsem se vyhledat spíš film na odpočinek a kupodivu jsem se trefil báječně! Po prvních pár minutách filmu jsem si spíš říkal, že se dívám na další tuctovou americkou romanci, ale po uspěchaném začátku se příběh začal pomalu uklidnovat a já si obě postavy (především role pro Justina Barthu byla pěkně napsaná) oblíbil. Sandy s Aramem tvoří charizmatický pár, který se snaží vypořádat s věkovým rozdílem. Ve filmu se často střídají romantické chvíle s vtipnými hláškami a scénami, ikdyž nutno poznamenat, že některé z nich byly dost zvláštní. Sexy 40 narozdíl od podobných žánrových snímků člověka nejen utlumí na 95 min, ale dokonce ho zabaví. Jak jsem již psal, film není založen na přehnaně "sladkých" scénách, kde si jednotliví aktéři vylévají své srdce, přesto film má hloubku. Jako mírně nadprůměrná žánrovka velmi dobré. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Místama překvapivě nechutné jak bych to do filmu tohoto typu vůbec nečekala.. Jinak se mi to ale poměrně líbilo, jen ten konec bych změnila.. Jako.. co to bylo?? Nebudu tu spoilerovat, ale ten konec byl hodně praštěnej. A naštvalo mě, jak mu vyčítala, že čte Harryho Pottera. No a? Harryho čtou všichni. 3* ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, jejíž humor je místy možná na hraně únosnosti pro starší generaci. Catherine Zeta-Jones je vskutku sexy čtyřicítka, tak se mi ani nechce zdát, že by jí manžel zanášel s nějakou "kouzelnicí" a pokud ano, tak bych chtěl vidět, jak vypadá! :) Justin Bartha mi na svou roli seděl, zhostil se jí velmi dobře a spolu s Catherine tvořili sympatický pár. Občas jsem v tomto snímku viděl i značnou podobnost s filmem Prime. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno