Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

freddy 

všechny recenze uživatele

Ve čtyřiceti život nekončí aneb jak je důležité míti mužskou chůvu. I takhle by mohl znít podtitul této příjemné romantické komedie, která se zabývá jednoduchou věcí, a to sice co dělat, když žena zjistí, že jí muž podvádí. Hlavní hrdinka zvolila to nejméně pohodlné řešení, odstěhovala se z maloměsta do velkoměsta i se svými dvěma dětmi a po dlouhé době nastupuje do práce, přičemž má shodou okolností štěstí na sympatického mladíka, který začne fungovat jako chůva jejích dětí. Samo o sobě to zní docela obyčejně a tuctově, ale tahle komedie má v sobě jakési zvláštní pohodové kouzlo, děj si plyne tak nějak klidně a nekonfliktně, děti jsou rády, že si maminka našla partnera a nesnaží se jí to překazit, oba hlavní hrdinové jsou ve svém vztahu spokojeni, není zde žádný nátlak ze strany příbuzných a známých na jejich rozchod, zkrátka úžasně bezkonfliktní děj. A o to více mě překvapilo, že se vztah i přesto rozpadnul, ale to je zkrátka život a otevřený konec dal naději mnohým beznadějným romantikům, mezi které se řadím i já. Navíc tento film mě i mnohokrát rozesmál, hlavně mě bavilo, když kamera zabrala hlavního hrdinu, jak si čte Harryho Pottera. Já jsem si to zkrátka užil od začátku do konce a nemohu hodnotit jinak než nadprůměrně. Je to za čtyři hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Krásna Catherine mohla kedysi natočiť romantickú komédiu s názvom sexy 20, potom sexy 30, teraz sexy 40, o desať rokov sexy 50 atď. Bola by to taká životná séria a mohla byť v Guinessovej knihe rekordov ako časovo najrozsiahlejšia filmová séria. Lenže film sa v originále volá Rebound, takže to v USA nikto nemal a nemá v úmysle. Aby som nezabudol, film je vcelku originálny, nepôsobí strojene, na svoj žáner sa postavy chovajú relatívne uveriteľne a končí určite inak, ako by ste čakali. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Catherine bylo v době natáčení skutečně 40 a v té době tedy byla opravdu sexy čtyřicítka, takže se tvůrcům obsazení skvěle podařilo. Justin ji dobře sekundoval jako výrazně mladší partner a celé to byla docela prima komedie, která asi není úplně pro rodinné koukání s dětmi. Celé se to dost točí kolem vztahů a hlavně sexu. Z hlediska originality ale film není nic převratného, variací na podobné téma jsme viděli už více. Ono je to také docela ze života. Tohle byla ještě ta lepší verze, v té druhé některým čtyřicítkám v tomhle věku hrábne a rozhodou se být nezávislé... na rodině, partnerovi... A pak to moc komediální není.  Dávám za 3 kapučína.     * * * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory nablblému českému názvu jde o vcelku příjemnou podívanou. Neděje se v ní sice nic překvapivého a všechno se vyvíjí přesně tak, jak očekáváte, ale díky sympatickým hercům, kteří se k sobě vážně hodí, a několika opravdu vtipným momentům to ani nevadí. Navíc mě potěšil i (tak trochu) otevřený konec. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • V jednom z dialogů mezi Aramem (Justin Bartha) a jeho matkou (Joanna Gleason) je zmíněno, že pracovala pro Ralpha Laurena. Stejně se jmenoval její nadřízený i v seriálu Přátelé (od r. 1994), v jehož několika epizodách se Joanna také objevila. (Sinecod)

Reklama

Reklama