Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Od britské stanice 4, která již vyprodukovala pecky jako Misfits a Skins se zklamání ani očekávat nedalo. Zajímavý humor, trochu prkenní herci a hezký počet epizod pro ty, kteří neradi natahování. Kvalita se díl od dílu zvyšuje a i přes malý počet epizod jsem si tu britskou bandu naprosto zamiloval. Vtipy mě dostaly do kolen několikrát a to hlavně v podání Jaye, který je na celém seriálu bez diskuze nejlepší. Doufám, že film bude alespoň z poloviny tak dobrý jako seriál. 1. série - 72%, 2. série - 87%, 3. série - 92%. Nedá mi to nepřidat do komentáře ještě jednu z mých nejoblíbenějších scén: Youtube odkaz. Celkově - 96% ()

JohnnyBoy 

všechny recenze uživatele

Dobrý koncept, výborné herecké výkony, první dvě sezóny docela proměnlivá kvalita, ale třetí série zařadila tento puberťácký seriál k opravdovým skvostům britské televizní produkce. Jinak výraz "Inbetweener" vnímám jtrochu jinak než je v popisku k seriálu. Dle mého názoru je "Inbetweener" myšlen v pojetí věku. Jsou to hiši trochu mezi...Mají již všichni ochlupené genitálie, ale pořád ještě neví, co s nima dělat. Bus Wankers!!! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trochu naletěl zdejšímu hodnocení.. Inbetweeners není špatný seriál, určite se na to koukat dá, ale žádnou extra zábavu nečekejte. Seriál pojednává o bandě 4 tragédů, kteří se snaží zasunout, ale vždycky se něco pokazí.. bohužel je tam dost trapných scén a navíc hlavní hrdinové jsou dost nesympatičtí, proto slabší 3* ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

opravdu povedený "prcičkovský" seriál o čtveřici středoškoláků, kterým jde vlastně jen o jedno - konečně si poprvé zasouložit.. mezi elitu tihle čtyři rozhodně nepatří, z čehož plyne, že jejich snahy končí v drtivé většině případů katastroficky.. o průsery a sprostý humor tu není nouze a suché glosy brýlatého Willa mě při sledování nejednou srazily do kolen.. závěrem bych snad jen dodal, že ačkoli seriál místy (resp. neustále:) přehání a žene situace do extrémů, ve výsledku je to všechno až neskutečně uvěřitelné, pravdivé a každý (z nás chlapů) se v tomto seriálu zajisté nejednou najde.. "Roses are red, violets are blue, your dong is massive, I want to blow you." P.S.: už se moc těším na The Inbetweeners Movie :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama