Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji styl anglického humoru, je naprosto odlišný od všech... tento seriál mi ale nepřišel vůbec, vážně vůbec k chuti. Scény mi přišly spíše trapné, než-li vtipné a obsazení podle mého názoru také nebylo tím nejlepším rozhodnutím. Po pilotním díle jsem si říkala, že se to třeba celé zlepší, ale nezlepšilo ani zdaleka... i po pátém díle jsem se nudila- pro mě neskutečný propadák. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Od britské stanice 4, která již vyprodukovala pecky jako Misfits a Skins se zklamání ani očekávat nedalo. Zajímavý humor, trochu prkenní herci a hezký počet epizod pro ty, kteří neradi natahování. Kvalita se díl od dílu zvyšuje a i přes malý počet epizod jsem si tu britskou bandu naprosto zamiloval. Vtipy mě dostaly do kolen několikrát a to hlavně v podání Jaye, který je na celém seriálu bez diskuze nejlepší. Doufám, že film bude alespoň z poloviny tak dobrý jako seriál. 1. série - 72%, 2. série - 87%, 3. série - 92%. Nedá mi to nepřidat do komentáře ještě jednu z mých nejoblíbenějších scén: Youtube odkaz. Celkově - 96% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Typicky anglicky a tým pádom celkom z ostra a bez servítky poňatý seriál o 4 looseroch s libidom niekoľkonásobne prevyšujúcim IQ. Všetky epizódy sa tak rovnako nesú v morálne rovnako zvrhlej a nadržanej nálade v sprievode gulometnej paľby slovíčka "fuck" na X spôsobov. Baviť sa na neskutočne trapných a ponižujúcich situáciách samozrejme dá (je to britský seriál!) veľmi slušne, horšie to mám so samotnými postavami, ktoré mi akosi stále nie a nie úplne prirásť k srdcu. V reále by vás pri pohľade na takúto ubohú obmedzenú štvorku napadlo veľmi veľa opovrhujúcich nadávok, v seriáli by som im mal očividne fandiť... Bohužiaľ, nedá sa. ()

JohnnyBoy 

všechny recenze uživatele

Dobrý koncept, výborné herecké výkony, první dvě sezóny docela proměnlivá kvalita, ale třetí série zařadila tento puberťácký seriál k opravdovým skvostům britské televizní produkce. Jinak výraz "Inbetweener" vnímám jtrochu jinak než je v popisku k seriálu. Dle mého názoru je "Inbetweener" myšlen v pojetí věku. Jsou to hiši trochu mezi...Mají již všichni ochlupené genitálie, ale pořád ještě neví, co s nima dělat. Bus Wankers!!! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama