Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Keďže Sparta dostala odo mňa hviezdu, nemôžem inak, pretože toto dielko je o chlp lepšie a môj syn sa úprimne bavil, aj keď veľa z parodovaných filmov nepoznal ( aspoň poznám vekovú kategóriu, ktorú film osloví) a dávam až dve hviezdy. No musím priznať, že imbecilita väčšiny dialógov je na hranici únosnosti a s humorom majú toľko spoločného ako ja s Miss Universe. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,190,901Tržby Celosvetovo $34,816,824Tržby za predaj DVD v USA $7,875,617 //počet predaných kusov 372,807║ Neuveriteľné čo táto režisérska dvojica dokáže točiť ale treba uznať že ich predošlé kúski boli dokonca o dosť horšie než toto čo navarili. /0%/ ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu zazní scela povedená věta: No to mě poser!!!! Nechutná trapárna. Čekal jsem alespoň jeden dobrý záběr, ale nic, vůbec nic co by stálo za řeč. Film je k pláči, zvlášť, když si člověk uvědomí ten ztracený čas herců, režiséra, komparsu.....a peníze mohli býti použity na něco jiného, třeba nějaká charita, nebo na půlku dobrého hororu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama