Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

Reklama

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Blbost to byla, ale občas jsem se zasmál a v klidu jsem to dokoukal. Jsou daleko horší filmy s lepším hodnocením, který si vůbec nezaslouží. Na odpad tohle určitě u mě není. Tohle si zaslouží krásných 40%. A asi to bude tim, že sem znal většinu filmů na který to byla parodie.(ta bláznivá princezna je nejspíš parodie na domácího mazlíčka) Na konci ta písnička nebyla tak špatná a text "a všichni jsme přefekli Hellboya. Ano oni přefikli Hellboya a já jsem přifiknul Hulka... " to mě dostalo. A tedka jsem si pustil českou verzi, jen tak na zkoušku no asi bych šel i doho odpadu. Originál je originál. ()

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg a Aaron Seltzer jsou opravdu dva vypatlaní idioti. Udělat ze samých dobrých filmů takhle pošahaný mix hovadin. Kdyby ta rádoby parodie byla alespoň vtipná když už nic. Jediné co bylo aspoň trochu k smíchu byla ta rozmáčklá Hannah Montana... To sice taky nebo bůhvíjak vtipné, ale já sem ráda, že tady ta blbénka umřela. =) ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Všude jsem četl jaká je tohle debilita. Na IMDB je to mezi 100 nejhoršími filmy a rovnou hned na druhé pozici. Nevěřil jsem tomu a tak jsem se odvážil na to podívat. Teda jak já jsem znechucen!!! Když tak přemýšlím, tak tohle je to nejhorší co jsem zatím viděl a silně pochybuju, že by to někdo něčím, co se příšernosti týče, mohl překonat. Dokonce i Epic Movie byl lepší. Tady není nic, čemu by se člověk mohl zasmát. A k tomu všemu hrozně dlouhé pasáže. Například na Muzikál ze střední školy, to bylo tak nechutně dlouhé, trapné a debilní....no asi tak jako celý film. Já kdybych byl jason Friedberg a nebo Aaron Seltzer, tak se někam zahrabu a vůbec nevycházím, protože kdybych něco takovýhleho natočil, tak by mně hanba fackovala. Na tohle bych se znovu nepodíval, ani kdyby mi za to někdo zaplatil!!! Něco příšernýho!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama