Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nalehko jsem sjížděl ty komentáře co tady zdejší uživatelé napsali a dva z mé top dokonce dali tři hvězdičky s tím, že si rozhodně nepodají ruku s lidma co to vynáší do odpadových hnízd. Na druhou stranu jsem si řek, že proč to nezkusit, třeba se u toho člověk fakt pobaví viz. Epic Movie u kterého to skutečně jakžtakž ještě šlo, jenže u Disaster Movie opravdu nemám slov. Jestli nějaký světově uznalý žebříček tvrdí, že tohle je ten nejhorší film, který kdy vznikl, tak si s ním klidně podám ruku. Tohle je fakt sračka sraček, na které opravdu není nic vtipnýho, a to jsem tam ten vtip opravdu hledal nejlíp jak jsem mohl. ()

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg a Aaron Seltzer jsou opravdu dva vypatlaní idioti. Udělat ze samých dobrých filmů takhle pošahaný mix hovadin. Kdyby ta rádoby parodie byla alespoň vtipná když už nic. Jediné co bylo aspoň trochu k smíchu byla ta rozmáčklá Hannah Montana... To sice taky nebo bůhvíjak vtipné, ale já sem ráda, že tady ta blbénka umřela. =) ()

Reklama

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si stáhl v domění, že se trochu pobavím, jako to bylo např. ve Velkej biják, Scary Movie,.. nebo Drsnej Doják a on OMYL, tak nudnou, nesnesitelně trapnou parodii(* pokud se tomu parodie dá vůbec říkat) jsem ještě neviděl! Opravdu byla jen jedna malá scéna, u které jsem se pousmál, a to když přišla Carmen Electra. Toto byl opravdu nejnudnější film co znám. 5% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama