Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (688)

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Popis prvních patnácti minut. Hlavní hrdina spadne obličejem do obřího hovna, pak na něj minutu v kuse říhá nějaká hnusná ženská. Pak má hlavní hrdina oslavu, kde do punče chčije bezdomovec. Během dalších pěti minut někdo hodí na Justina Timbrlejka posrané slipy, asi v půce si kámoš hlavního hrdiny rozetře po celým xichtu hovno. A takto to pokračuje furt dál. Jedno se musí ale uznat, vždycky šlo dobře poznat koho zrovna parodujou, dvojníci byli dobří. Hlavní ženská hrdinka v těch jejich oranžových šatičkách to utrpení udělala trochu snesitelnějším. Tak za ni a závěrečnou I fuck písničku 10% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisérské duo Friedberg/Seltzer jsou specialisté na parodie a jejich styl mně velmi sedí. I tentokrát s kulometnou kadencí chrlí jeden vtip za druhým a ušetřen nezůstane žádný z posledních hitů - odnese to např. 10 000 B.C., a to hned v samotném úvodu, a pak už to jde ráz naráz, celebrita ne-celebrita a tvůrci se trefují do jejich nemožných hvězdných manýrů hodně hustě. Amy Winehouse, Justin Timberlake, Indiana Jones a tajemství křišťálové lebky, Jessica Simpson, Muzikál ze střední, Hanna Montana, Hulk, Iron Man, Batman, Čipmánci, Beowulf, Tahle země není pro starý, Juno, Letopisy Narnie a princ Kaspian, Superbad, Twister....a tak bych mohl pokračovat donekonečna, to slíznou jak nikdy a upřímně jim to přeji. protože jsem se nad tou směsicí dokonalých, trefných, hrubozrnných i nechutných a trapných gagů bavil. Můžu prohlásit, že šílená režisérská dvojka Seltzer/Friedberg u mě opět naplno zabodovala. A tím pádem se pro mě stávají králi parodie. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc? Jak se to mohlo stat? Tohle je naprosta mega sracka. Nejenom, ze film neni parodii na katastroficky filmy, popravde ani nevim, ze by tu nejakej byl sparodovanej, ale film ani nema pribeh, ostatne asi nemel ani scenar a nejspis ani reziser se nedostavoval moc na nataceni. Jeste stesti, ze tu je aspon neco jako hlavni hrdinove. Film je naprosto silenej slepenec vsech moznejch scen z asi tak stovky filmu poslednich let, pricemz sceny na sebe nenavazujou, vetsinou jsou ultra trapny a ty potencionalne zabavny (tj. se zajimavou parodovanou postavou), jsou zabity nejakou strasnou picovinou, napr. Hulk, Iron Man a Hellboy. Takze sem se zasmal mozna tak trikrat. No a co se tyce samotnejch hercu, to je taky otresny, kazdej nejen, ze hraje vic postav, ale ono o hrani tu vubec nemuze bejt rec. Jedina za zminku stoji Kim Kardashian a to jen proto, ze je sexy. No a co se tyce triku, tak ty jsou taky vetsinou dost hrozny. Od odpadu to tak zachranujou jen 3 veci, docela vtipne sparodovanej Beowulf, ze jsem se skoro vubec nenudil a celkem pohodovy pisnicky, obzvlast zaverecna pichaci (ktery ale ublizuje zbytecna delka). ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg a Aaron Seltzer jsou opravdu dva vypatlaní idioti. Udělat ze samých dobrých filmů takhle pošahaný mix hovadin. Kdyby ta rádoby parodie byla alespoň vtipná když už nic. Jediné co bylo aspoň trochu k smíchu byla ta rozmáčklá Hannah Montana... To sice taky nebo bůhvíjak vtipné, ale já sem ráda, že tady ta blbénka umřela. =) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama