Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to nemůže být tak špatné. Vždyť přece demence typu Klub sráčů mám rád. Nicméně. Usmál jsem se jednou, při krkání. Zbytek filmu jsem jenom obracel oči a kroutil hlavou nad tím, jak může někdo natočit tak nehoráznou sračku. Správná parodie by si měla dělat prdel maximálně ze tří filmů. Tady jsem po dvacítce přestal počítat. 0% ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Keďže Sparta dostala odo mňa hviezdu, nemôžem inak, pretože toto dielko je o chlp lepšie a môj syn sa úprimne bavil, aj keď veľa z parodovaných filmov nepoznal ( aspoň poznám vekovú kategóriu, ktorú film osloví) a dávam až dve hviezdy. No musím priznať, že imbecilita väčšiny dialógov je na hranici únosnosti a s humorom majú toľko spoločného ako ja s Miss Universe. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tradičně nechápu. Já jsem se bavil od začátku do konce, tenhle typ parodie (co nejvíc známých snímku poslední doby + americké hvězdičky) mi prostě sedne. Už začátek s Amy Winehouse je fajn, ale ta narozeninová párty ve stylu HSM s fragmenty spousty dalších filmů a účastí tolika "hvězd" zkrátka nemá chybu. Ale ani po výborné HSM like písničce nás tvůrci nenechají vydechnout, protože přichází Hannah Montana! Pak už začíná zběsilá jízda ve které perodované filmy ani nestihnete počítat. To už ale přichází čipmankové se svými songy a hrdinným útokem. Útok je to tedy hlavně na moji bránici. Ale vrchol filmu přichází až se závěrečnou písničkou, která je jednoduše dokonalá :DDD. samozřejmě, má to pár slabších míst a pár nevyvedených fórků, ale jako celek je to nehorzná prdel a podle mě zatím nejlepší počin dua Friedberg/Seltzer. /viděno na PC (DVDrip): 85% a 4*/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama