Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro pubertální humor a takovýchto filmů by rozhodně mělo být více, v úvodní scéně se dočkáme prcičkového odkazu, ale pak již Sex Drive kráčí svojí road teen comedy cestou, která je navzdory a někdy i díky předvídavosti většiny gagů a událostí velmi zábavná a vlastně i pravdivá, nikdy se nepřekročí hranice demence a závěrečná scéna na parkovišti je prostě masakrální. Vhodný výběr vedlejších postav, zejména amišský sarkastický opravář aut mě dostával. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto uchylacka stupidni komedie s neskutecne ohranym pribehem, ostatne to se ale dalo podle nazvu cekat. A taky me v tom utvrdily samotny tvurci, ktery hned na zacatku uvedou film a hezky vysvetli, co ze to stvorily za uchylarnu. Jenze krome toho je to taky kurevsky vtipny, vetsi cast filmu je pojata jako road-movie, takze se film nikde dlouho nezdrzuje, je tu spousta skvelejch vedlejsich postav, brutalni hlasky, sem tam naka prasacka scena a kdyz uz je zaber na kozy, tak je asi tak petkrat dyl nez by clovek cekal. A to ani nemluvim do obrazu asi dodatecne vlozeny hromade nahejch holek, ktery se jednou za cas hezky probehnout. Bohuzel tu je i par detailnich zaberu na cernou kladu bez kterejch bych se obesel. No a obsazeni je paradni, vetsinu hercu sice neznam, ale jsou to spravny sympataci a Marsden je ultimatni. A na to ze ma film na komedii prehnanejch 130 minut fakt rychle utece. A pockejte si po titulcich, je tam jedna brutalni vychcavka, ktera pekne nasere. ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda neskutečná pecka a od dob Millerovi na tripu jsem lepší komedii snad neviděl. Sean Anders (Millerovi na tripu, Táta je doma, Instant family) natočil komedii, která má morálku někde hluboko v zadku a každou sekundu tady tasí hlášky, vtipy, neskutečně komické scény a když řeknu, že tady bylo přes sto holých zadků, ptáků a koz, tak je to ještě málo. Necenzurovaný, delší režisérský "Directors cut" je šíleně zvrhlý a když není na place co k vidění, jen tak do scény vběhne nahá ženská a za 2 sekundy zase zmizí. No bizár největšího kalibru. Na to, o jaký film jde, je to v jádru vlastně fajn road movie, která má hlavu a patu, dobrý příběh, výborné postavy, šikovně načrtnuté vzájemné vztahy a finále je už úplně za hranou. Fajn herci jako James Marsden, Josh Zuckerman a Clark Duke už jenom završují finální výsledek a já jsem teda spokojený a lepší komedii snad už ani nenajdu. Pro fandy Prciček/Millerovi/Machři a podobných věcí je to povinnost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)

Reklama

Reklama