Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické výborné - příběh ale nic extra, což ovšem u Imaxu je takovou klasikou :-). Co mě nejvíce na filmu štvalo bylo zobrazení ruských much jako největších ubožáků, kteří své jediné štěstí naleznou až v okamžiku, kdy pochopí, že daleko lépe jim bude na západě... Mňo, to přeci bývalo zvykem dělat ve filmech osmdesátých let, ne? Každopádně je to film primárně pro děti a pokud si děti odnesou do života takovéto postoje, tak to rozhodně moc dobře nebude. ... a to připomínám, že nejsem žádný fanoušek "ruského medvěda". Jinak musím říci, že jsem se docela i bavil, některé vtipy byly celkem povedené, jen škoda toho podivného závěru.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Cape Canaveral [1:33] ,2. Junkyard Dreams [1:41] ,3. Amelia Earhart [2:07] ,4. Nat Convinces Friends [2:14] ,5. Phase I Sneaking Into Nasa [3:20] ,6. Phase II Mission Control [0:58] ,7. Phase III Launch Prep [1:56] ,8. Lift Off [1:15] ,9. Blue Danube [2:16] ,10. Waltz In Space [1:09] ,11. I Did It Grandpa [2:33] ,12. From Russia With Love [2:33] ,13. Saving The Mission [3:53] ,14. In Space [2:25] ,15. Contaminants On Board [3:51] ,16. Manual Landing [3:33] ,17. Moon Walk [4:53] ,18. Nadia [0:54] ,19. Russian Operatives [4:20] ,20. Saving Scooter [2:19] ,21. Grandpa To The Rescue [1:57] ,22. Cold War [3:40] ,23. Back To Earth [1:51] ,24. Homecoming [1:47], ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

V poslednej sa množia rozprávky z iných krajín ako USA...občas prekvapia...viacmenej ale vždy sklamú...od Cesty na Mesiac 3D - ktorá ale na DVD nebola 3D som nečakal nič...a dostal som to nič...animácia ako z nejakej rozprávky na STV o siedmej ráno...humor, akože vtipný - som fanda rozprávok...celkovo možno dobrý nápad, ale strašne podpriemerné predvedenie ()

HarlanWade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. To už není film nepřístupný dospělým, ale komukoli od 5 let výš. Zřejmě došlo k záměně scénářů, protože tohle by mělo být vysíláno maximálně v TV Minimax, nikoli v kině a ještě ve 3D. A těch odkazů pro starší publikum, co by na prstech jedné ruky spočítal (Houstone, máme problém!, Straussův valčík v kosmické lodi) na tom vůbec nic nezmění. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chystá se první cesta na Měsíc a kromě trojice astronautů se na cestu vydává i trojice much (to by mě zajímalo, kdy tvůrcům animáků dojdou všechna možná i nemožná zvířátka). Nápad to špatný není, ale kromě povedeného přistání na Měsíci nenabízí naprosto nic, co by potěšilo nebo pobavilo i dospělého. Jen klukovské dobrodružství, což je pro mě málo, ale dětem to stačit může. A ten konec WTF? To tam opravdu musí vystoupit skutečný astronaut a vysvětlit amíkům, že ve skutečnosti na Měsíc žádné mouchy neletěly? :-DD ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama