Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

Reklama

piglit 

všechny recenze uživatele

Věru zajímavé dílko - snad jen bych propříště zvolil jako hrdiny něco méně nechutného - doporučuji škrkavky, případně kolonii spirochet (bakterie způsobující syfilis). Fakticky se mi v té superrealistické kompozici párkrát zvednul kufr. Asi stárnu a už nedokážu vychutnat opravdové umění, když ho vidím... ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Můj první imaxák. Nebylo to vůbec špatné, ovšem nebýt synka, který mě na to vytáhl, patrně bych to nikdy neviděl. A byla by to moje škoda -- možnosti "být" ve filmu, spíš než se na něj dívat, jsou úchvatné. Některé vtipy byly slabé, jiné fungovaly skvěle. Mouchy se najdou na všem, že. A taky ty virtuální mouchy... odháněl jsem je po celou cestu z kina domů! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

V poslednej sa množia rozprávky z iných krajín ako USA...občas prekvapia...viacmenej ale vždy sklamú...od Cesty na Mesiac 3D - ktorá ale na DVD nebola 3D som nečakal nič...a dostal som to nič...animácia ako z nejakej rozprávky na STV o siedmej ráno...humor, akože vtipný - som fanda rozprávok...celkovo možno dobrý nápad, ale strašne podpriemerné predvedenie ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama