Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

baruss 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo znamenajú tie obrázky v galérii, ale ja som ten film farebne teda nevidel... Bol v akejsi bielomodrej verzii... hm.. myslím si, že prevázdkári kina nezvládli svoju úlohu... vôbec... Možno by pomohli plastové okuliare... A to nehovorím o nesympatiách, voči všetkým postavám vo vedľajších úlohách... okrem troch hlavných hrdinov som všetkých ostatných nenávidel... bieda.. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší animák co jsem viděl! Spousta scén určených jen 3D efektu, takže ve 2D nuda. Všechny dialogy laciné a snad každá věta už musela padnout v nějakém filmu. Animace jednoduchá a hlavně vyloženě hnusná. Vtip na úrovni teletabís. Rozumu to má tolik, že by se z toho nic nenaučila ani ta moucha. Takže opravdu jen pro děti 3-6. Nikoho jinýho bych tím netrápil. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami... ano, čtete správně... Proč?_______1) mám rád filmy o cesmírných projeltech NASA a tebhle je krásně dětinský a krásně 3D_______2) viděl jsem ho v IMAXu, což ještě víc umocnilo vizuální slast a překrylo častou užvaněnost scénáře_______3) vedle mne seděl ani ne pětiletý synovec, který hýkal smíchy, oháněl se kolem sebe rukama a vykřikoval na mou přitělkyni "Pozor Kačko, střepy!" (to když se ve stavu beztíže rozbila zkumavka_______4) některé scény mě dojaly, rozesmály, pobavily (start Saturnu V, "muší" Vesmírná odysea, zápas s ruským muším agentem třímajícím dvě zapálené sirky...)_______Tři hvězdičky nakonec dávám kvůli již zmíněné ukecanosti a pak závěrečné promluvě... Buzze Aldrina si sice vážím, ale závěrečné prohlášení jsem komentoval společně s mušími hochy s nevěřícím "A tohle bylo jako co???" ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Cestu na mesiac som sa rozhodol pozrieť preto, lebo som už konečne chcel vidieť 3D film. A 3D, aj keď nie je žiaden zázrak, je tu najväčším plusom. Keby som to videl v 2D, asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Príbeh, vtipy ani animácia totiž neoslnia, takže je to len priemerná rozprávka, ktorá sa v pamäti dlho neuchová. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Sice silně tendenční a propandistické, ale vlastní cesta na Měsíc a přistání na něm mi přišlo udělaný moc pěkně a v 3D jsem si to prostě užil. Pravda, příběh nic moc. A dlouho jsem váhal, jestli nesebrat * za scény s ruskými fanatiky (tam už ta propaganda hodně gradovala), ale celkově to pro mě byl příjemnej zážitek. Zakže tak. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama