Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (386)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně něco! Zbožnuji takovéto filmy, u kterých se mi skoro zavaří mozek. Musel jsem si po zhlédnutí něco načíst, bylo mi sice hned jasné o co asi jde, ale až potom jsem si uvědomil, že tenhle film je téměř dokonalý. Ale hlavní je, že jsem se u toho bavil na 100%. Hodně dobře a poutavě vymakaný film. Výborné napětí, tísnivé prostředí, fajnoví herci. Nechci tu spoilerovat, i když bych rád vyjádřil o co jde, ale rozhodně se na to podívejte. Jeden z nejlepších filmů na poli "mysteriózních hororů". Ať žije mystery žánr. Nechápu, proč je film tak podhodnocený. Ti, co tomu dali nejnižší hodnocení, jsou buďto úplní primitivové a nebo prostě nedokáží ocenit, že tenhle film je něco víc než obyčejné tuctové horory současnosti. Lidi, věřte v tomto případě pětihvězdičkovým a jděte do tohoto filmu. Hlavně pokud máte rádi alternativní reality, cestování časem, časové smyčky a podobné věci. PS: Hodně brzy mě čeká druhé zhlédnutí, které bude stát opravdu za to... 85% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Aj napriek dopredu (od polovice) jasnému a neprekvapivému záveru, miernej prekombinovanosti deja a občas drhnúcim súvislostiam to na mňa fungovalo. Za 15 minút sa film rozbehne, vizuál je aj na ten malý rozpočet slušný, nápad dobrý a atmosféra dostačujúca. Celkom inteligentné a ja som bol celkom spokojný. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jessie (Melissa George) se se svými přáteli vydává na jachtě na otevřené moře. Ztroskotají však a spásu naleznou v podivném parníku z třicátých let bez posádky, který se objeví jako na zavolanou. Jenže po nalodění na něj se začnou dít zvláštní věci. Jessie se tady vyskytne ve dvou verzích, jako hodná a zlá, a všechny vyvraždí. Jessie se ocitla uvězněná v dokola se opakující smyčce, ze které není úniku, ale není jasné, jestli je blázen, nebo se jí to jen zdá, anebo je parník prokletý. Stoprocentní odpovědi se v závěru stejně nedočkáme, ale přesto jsem byl po celou dobu solidně napnutý, protože film nabral pěkné tempo, nebyl ukecaný a vládl vynikající režií Christophera Smithe, který si také napsal scénář. Jeho režie snese ta nejpřísnější měřítka, a pokud je coby scenárista slabší, režijně si může troufnout na cokoliv a klidně na další (mysteriozní) horor. Melisse George jsem její zápornou verzi věřil trochu méně, ale její kladná verze byla překvapivě zajímavější. Nebylo vůbec snadné z té tajuplné smyčky vybřednout, protože režisér sám si na sebe svým scénářem tak trochu ušil smyčku, ale zvládl to v pohodě a předvedl, že je schopný natočit originální horor s předivem tajemna, který uplyne jako voda. Hrozí však, že se divák ve filmu postupně mírně ztratí, což ztíží orientaci v ději. Tedy trochu zamotané, překombinované, ale v konečném vyznění rozhodně zajímavé. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

To zase jednou chtěl být někdo chytrý a mysteriózní. Výsledek je iritující, nudný a nesmírně hloupý. Vystresovaná, nesympatická kráva, v hlavní roli, mě srala celej film, ale jakž takž bych vše prominul, kdyby to alespoň dávalo smysl. Ale nedává. Ta smyčka nefunguje, postavy se chovají hypernesmyslně a já v duchu bezmocně žasl, jak až moc je to debilní. Scéna s taxikářem je až komická. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa hodnotí takáto blbosť. Do polovice to bolo zaujímavé, potom iba naťahované a bystrejší divák už dávno pred záverom presne vie, akými slovami a akou scénou sa film bude končiť. Dejová slučka, kde sa deje dookola to isté, to tu ešte nebolo, ale v podstate o čom to je? Kde je príbeh? Ten je v tomto filme vyrozprávaný už po 30 minútach a zvyšok je nadstavovaný guláš, obzvláštnený iba iným uhlom pohľadu. Je to ako s tým vtipom o hovne. Je jedno z ktorej strany doň zahryzneš.... stále chutí rovnako. Na jedno pozretie. 50%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)

Reklama

Reklama