Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $55,389,516Tržby Celosvetovo $77,470,276Tržby za predaj DVD v USA $19,907,614 //počet predaných kusov 1,011,734║ Prvá polovica filmu by sa ako tak dala zniesť, pozor zniesť!(bez väčšej ujmy) ale tá druhá to je maximálna vrcholová hlúposť, ktorá zabije aj to minimum čo bolo dejom vybudované. Film po celý čas stavia svoje zázemie na nechutnostiach a duchoch/strašiakoch a to až prílišne veľkej neúnosnej dávke, takže na každom kroku nejaký bubák, všetko bez dávky príslušného napätia, týmto sa časom uzavrie aj akákoľvek cesta k divákovy aby mohol príbeh niečím k nemu prehovoriť, rovnako tak pôsobia pasívne aj postavy, ku ktorým si bez šance nenájdeme cestu a týmto pádom akékoľvek ich konanie sa stáva vrcholom primitivizmu(na x-krát čo ich bubák nejakým spôsobom vystraší, ostávajú postavy stále v dome), čo vedie až k nechcenej sebeparódii, otravnosť snímku ku konci naberie vrcholovú neznesiteľnosť. __samoúčelný výplach__ /0%/ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

HvC je vynikajícně natočenej, skvělá řemslná práce. Ale jeho největši slabinou je Gallner, když nehraje to ubožátko který umírá a řeší tam jiné věci tak to i ujde, ale jakmile jde do vážnosti tak nezbývá než vyprsknout smíchy. Cornwell po skvělém zážitku s Ward 13 opět dokazuje že má co nabídnout, i když o originalitu tu nejde tak natočil opravdu skvěle řemeslně odvedenou práci. Jen má problém s výběrem herců, a i když Koeatese mám poměrně rád tak tady mi přišel takovej děsně připosranej. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Inspirace skutečnou událostí dodá horroru vždy jakýsi nádech a nejinak je tomu i zde. Hned druhý nádech dodává snímku střih a lekačky, kterými jsme zahlceni hned od začátku. Právě na lekačky a strašáky si ale hlavní postavy i divák brzy zvyká a přestože jsem párkrát málem skopnul notebook z postele, stávají se rutinními. Atmosféra není vyzdvihnutelnou charakteristikou, příběh dojemný, ale nevtahuje jak by mohl. Nepopsal bych snímek přímo jako nepovedený, ničím však nenadchne. Alternativou je další horror inspirovaný skutečnou událostí 3:15 zemřeš. Alternativa: Orfanato, Amityville Horror, American Haunting, Others, Stir of Echoes, House of the Devil, Sixth Sense. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Rozhodně více než průměrný horor, od jistého okamžiku jsem se bála i mrknout (kdo viděl pochopí) a jediné, co mi osobně trochu vadilo a kde jsem neviděla smysl, bylo to onemocnění rakovinou, nebo spíše bylo mi trochu proti srsti, že hlavní postava vídá duchy, protože má sama na kahánku. Ale to je vedlejší, jinak je Haunting in Connecticut přímočará záležitost, kterou si užijete od začátku do konce, a pokud bydlíte v paneláku, blahořečíte tomu, že před spaním nemusíte kontrolovat ani sklep, ani půdu, ani nic jiného.. vlastně zůstanete pouze sedět v obýváku ve stejné pozici, než se dalšího dne rozední ;-). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle pravdivého příběhu kluka, který měl rakovinu a možná halucinace z léčby, kterou procházel. Film opět upozorňuje na to, že ten kdo věří v Boha, potká i Ďábla. Příběh je sám o sobě dost smutný a je okořeněn hrůznou událostí z minulosti, která se vrací do součastnosti. Silný příběh plný mrtvol a strachu. Asi dvakrát jsem se nefalšovaně leknul. Je celkem jedno, zda tomu věříte, ale já věřit chci....berte to jako varování. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 63. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film je založen na skutečných životních příbězích Ala a Carmen Snedekerových, kteří žili v bývalém starším pohřebním ústavu v Southingtonu v Connecticutu, konkrétně v ulici 208 Meriden Avenue. (Chatterer)
  • I když Elias Koteas vypadá ve filmu mnohem starší, než je Virginia Madsen, je ve skutečnosti starší jen o šest měsíců. (Chatterer)

Reklama

Reklama