Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Výborná duchařina, která ale nemá s Hrůzou v Connecticutu nic společného. Nicméně je mnohem kvalitnější než první díl a naprosto nechápu tak nízké hodnocení. Duche Georgie je podle mě horor, který by mohl mít větší sebevědomí a zasloužil by se dostat více do podvědomí diváka, protože si myslím, že za málo peněz bylo dost muziky. Lekačky, atmosféra, starý dům, tajmený les, pěkní herci, Chad Michael Murray, dobrá hudba, "skutečná" zápletka, fajn konec. Podle mě tomu nic nechybělo. Samozřejmě se nejedná o nějakou kinematografickou perlu, ale ve svém žánru by ten film mohl konkurovat tem nejlepším. Vřele doporučuji a nenechte se odradit těmito kritiky, kteří ten film odsuzují. Je to dobrá a napínavá podívaná. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Katee Sackhoff, pak dlouho nic, pak ještě déle nic, nakonec nic a nic. Špatné, nestrašidelné, nudné...při sledování jsem zažil chvilku kdy jsem se díval jinam...zásek a přemýšlel jsem si nad něčím jiným. A abych tu nudu přerazil, tak jsem film i posouval... Jsou dvě odpoledne a já se dík tomuto cítím na spánek. Jedničku si skoro nepamatuju ale alespoň dobré...tohle je velký podprůměr a nebýt zmíněné Katee tak bych zřejmě nedal tu hvězdu ani jednu. Příběh na hovno (podle skutečné události prý :-D ). Nebylo co hrát takže herce neviním, duchové a mrtvolky jak z roku 1990...Dost špatný film s dost vysokým hodnocením. Třikrát fuj! ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový, rutinně natočený horor s předvídatelným scénářem, který nezachrání ani slušné obsazení plné povědomých ksichtů. Nejvtipnější a nejzájímavější věcí tak na tom zůstal ten název. Proč je to proboha druhý díl filmu, se kterým nemá společného postavy, děj a ani se to neodehrává v Connecticutu? Dneska už se meze k natočení sequelů opravdu nekladou. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprostá krávovina, která nemá s pořádným hororem nic společného.. Děj je dost na prd a jediné, co má podkreslovat tíživou bububu atmosféru jsou záběry duchů, kteří se bezmyšlenkovitě plíží kolem.. Závěrečná pointa byla jasná asi po 10 minutách filmu.. S jedničkou má spojitost jen první část názvu.. Na tohle koukat je fakt ztráta času.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)

Reklama

Reklama