Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

obitus 

všechny recenze uživatele

Jelikož hlavní hrdina, náctiletý hošík, má rakovinu, přestěhuje se jeho rodina do postaršího domu, ze kterého je to blíž do nemocnice. Ukáže se, že dům byl kdysi márnicí a že hošíka a posléze i jeho blízké pronásledují duše těch, co tu zemřeli. Bla bla, tak za originalitu Haunting in Connecticut bodíky určitě nedostane. Nedostane je ani za herce, hlavní hošík je nesympatický až do bolí a jediná hezká mladá holka neukáže, i přes dlouhou sprchovou scénu, ani bradavku. Čím však tenhle horror boduje, je slušně odvedené řemeslo, ve kterém vše šlape jak má, lekačky jsou správně načasované, závěr dobře graduje a nápad s očními víčky je správně creepy. Celkově mi z toho vylejzá velmi slušný průměr, který zbytečně hyzdí třeba naprosto zbytečná postava kněze. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Režisér by si mal ujasniť priority. Chceme natočiť horor pri ktorom sa budú ľudia báť, alebo iba vystrašiť násťročných, pár očakávanými lakačkami? To druhé by išlo. Bohužiaľ, pri extra rýchlom tempe, keď od začiatku vidíme duchov a stále sa niečo deje, je trochu problém báť sa. Vlastne je to celkom nemožné. Snažil som sa, ale ten film nemá atmosféru, iba desiatky výjavov ohraničených priemerným príbehom. Páčili sa mi dve scénky; pleseň a ruky (v závere), inak klasický nezaujímavý konzum ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Film se sice hned na začátku snaží upoutat hláškou, že to je podle skutečný události, ale záhy je celkem jasný, že to je celý přikrášlený a přehnaný až hanba. Jinak příběh se vyvíjí tak nějak typicky pro tyhle horory s mysteriózníma barákama, ale je zpracovanej značně nudícím způsobem a nemá moc co novýho přidat a ani se o to vlastně nesnaží, posléze je ještě vyvinut pokus to zachránit jakýms takýms napínavějším finále, ale to taky za moc nestojí a celá pointa je za prvé dementní a za druhý příšerně ohraná, takže tvůrci můžou být vůbec rádi, že sem to dokoukal, protože to je fakt slaboučký a nudící ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, famózní střih, bezchybná kamera, dobré herecké výkony - to vše charakterizuje tenhle horor. Bohužel příběh filmu si drží zajímavost tak do 60. minuty, ale pak se zvrhává do šílené duchařiny plné strachu. Což to bych možná ještě vydýchal, ale to, že ta rodinka furt bydlí v domě a den co den se nechá děsit k smrti, to mi přijde už hodně směšné. Člověk je stvořený podle mě tak, aby se strachu a pokud to nelze, tak od něj utíkal. A to bych udělal teda já i s celou mojí rodinkou. Spakovat hacafraky, sednout třeba do letadla a zmizet na týden k moři. Pokud by mě zlo dohonilo i tam, tak teprve potom by se dalo uvažovat jak s tím zlem bojovat. ... Každopádně film ode mě dostane 4 hvězdičky, protože práce kameramanů je opravdu na velmi vysoké úrovni. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle pravdivého příběhu kluka, který měl rakovinu a možná halucinace z léčby, kterou procházel. Film opět upozorňuje na to, že ten kdo věří v Boha, potká i Ďábla. Příběh je sám o sobě dost smutný a je okořeněn hrůznou událostí z minulosti, která se vrací do součastnosti. Silný příběh plný mrtvol a strachu. Asi dvakrát jsem se nefalšovaně leknul. Je celkem jedno, zda tomu věříte, ale já věřit chci....berte to jako varování. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Film je založen na skutečných životních příbězích Ala a Carmen Snedekerových, kteří žili v bývalém starším pohřebním ústavu v Southingtonu v Connecticutu, konkrétně v ulici 208 Meriden Avenue. (Chatterer)
  • Postava reverenda Popesca byla založena na Johnu Zaffisovi, který tento případ skutečně vyšetřoval. (Chatterer)
  • Když jsou Matt (Kyle Gallner) a reverend (Elias Koteas) v ústavu, sledují režisérovu prvotinu Ward 13 (2003). (Campbell)

Reklama

Reklama