Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním dvěma dílům se žánrově dostáváme více do vod komedie - i když pravda - proklatě akční. Ale co na tom, když "Smrtonosná zbraň 3" šlape jako echt švýcarské hodinky? Od úvodní likvidace bomby, přes honičku bankovních dodávek, bruslení po ledu, holku od rány Rene Russo, až po závěrečné zúčtování. Vše působí kompaktně, svěže a svižně. A Roger zase jednou marně doufá v odchod do důchodu... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle svinstvo jsem asi moc starej. Ale Gibson s Gloverem jakoby mládli. Stále hýří těmi správnými hláškami a popichováním se a dostává se nám i akce, na kterou jsme u téhle dvojky zvyklí...již potřetí. A v HD to opět lépe vypadá a zvučí. Tak se tedy pojďme podívat na ještě nějakou chvíli poslední...díl 4.. 80% ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Nebyť toho, že už ide o tretí diel, ktorý je viac-menej o tom istom (čo rozhodne nie je chyba!), dal by som opäť plné hodnotenie - nielenže pribudla sexy Rene Russo, ktorá dáva filmu trochu ľudskejší rozmer, ale dostaneme aj príležitosť nahliadnuť do zatiaľ nepoznanej časti Riggsovej psychiky. A samozrejme nesmieme zabudnúť ani na perfektný koniec v troskách horiaceho domu - jednoducho paráda! PS: Súkromné hodnotenie pre všetkých fanúšikov tejto série - päť * a 9 / 10. No nie som zlatý? ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování, které je slabší než první dva díly. Přítomnost Rene Russo je ku prospěchu věci a celkem mi do děje zapadla. Joe Pesci skvělý jako v předešlém díle (nemůžu si pomoc, ale při každém jeho objevení na place, umírám smíchy:-)). Gibson a Glover stále předvádějí co se od nich čeká, opět nechyní akce, humor, ale ani dramatické či vážné chvilky...... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Od prvých sekúnd našľapané akciou a hláškami, príbeh (a vyšetrovanie) konečne dáva hlavu a pätu, tvorcovia zároveň reflektujú, akí mizerní policajti sú Riggs a Murtaugh, casting je úplne bohovský (či už ide o cameo Lea Getza alebo nový prídavok v podobe Rene Russo) a hlavne oproti predošlým dvom filmom záverečná akcia nie je uzívaná nuda (a hláškuje sa o sto šesť). Jednoznačne najlepší diel série a jedna z najlepších buddy movie z 80tych a 90tych rokov. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Rozestavěné domy byly ve skutečnosti součástí projektu na výstavbu domů, na který však nezbyly peníze. Štáb dostal povolení k filmování pod podmínkou, že nakonec vše srovná se zemí. (HellFire)

Reklama

Reklama