Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

ivishka 

všechny recenze uživatele

To prostě nejde.. Opět jdu proti většině. Vždycky jsem měla ráda Neila Patricka Harrise a říkala jsem jé tak s tímhle hodnocením bude radost přežít těch 40 minut a dokonce se možná i pobavím.. No nebýt toho zdárného konce(protože jsem čekala naprostý opak)tak si asi vystřelím mozek z hlavy. Kdybych si nedělala přestávky alespoň na deset minut tak by mi explodoval mozek...nejsem naprostý milovník muzikálů(a pokud se mi nějaký líbí musí to být genialita např.jako je Singin´ in the Rain). Bohužel mi tam nesedí vůbec žánr komedie - já se nezasmála ani jednou...třeba jsem opravdu moc náročná, ale noa co?? Já se chci bavit a ne litovat toho, že jsem si něco pustila.//Musím dodat, že je to velmi nepříjemné HSM pro starší generaci. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

A pak že nám stávka scenáristů nic pěkného nepřinesla :) Joss Whedon takhle jednou seděl doma na zadku a místo vyrábění dalších billboardů ho napadlo napsat něco, co by bylo hrozně super a šlo to natočit levně, aby producentům ukázal, že hlavní je vždycky nápad, který pochází ze scenáristovy hlavy. Sebral tedy pár spolupracovníků a vznikl Doctor Horrible's Sing-Along Blog - třídílný muzikál (3x cca 15 minut), v němž se Neil Patrick Harris jako Dr. Horrible pokouší dostat do Evil League of Evil a získat dívku svých snů, kterou zná z prádelny. Plány mu ale pořád hatí jeho nemesis Captain Hammer a vlastně není tak úplně jasné, kdo je tady záporák. Neříkám, že to je nějaká úplně ultimátní pecka (i když zpívající NPH je prostě awesome), ale líbí se mi Whedonův přístup (do neděle to bude free, potom za poplatek na iTunes a následně vyjde DVD i s kupou bonusů) a už kvůli tomu by tahle minisérie mohla jednou být legen... wait for it... dary! ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto geniální! Smála jsem se od začátku do konce. Má to skvělou myšlenku, parádní písničky s texty, co mají nějaký význam. Takhle nějak by měla vypadat každá správná komedie, žádné zbytečné průtahy a zdlouhavé scény, nic co by tam mělo být navíc, a nic čeho by mělo být méňě, prostě paráda a já jsem nadšená :o)) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice zábavné, v základu sice jen obyčejná standartní romantická komedie s velmi předvídatelným dějem, ale obalená docela originálním prostředím a povoláním hlavních postav, které si docela hezkým způsobem střílí ze superhrdinských komiksů a vyžívá jejich klasická klišé "trochu" odlišným způsobem. A Fillion v roli Kapitána Kladiva prostě ruluje. 8/10 ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Potom, co kapitán Hammer skočí na dodávku, kterou se Dr. Horrible pokouší unést, zničí přístroj Dr. Horribla, který dokáže vzdáleně ovládat tuto dodávku. Avšak pěst, kterou tento přístroj zničí, nepatří Nathanovi Fillionovi, ale režisérovi Jossovi Whedonovi. (HappySmile)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama