Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatický projekt. Co jiného taky čekat od Whedona? Hold když herci hrají pro radost a né pro peníze, je to znát. Neil zase jednou potvrdil svůj všestranný talent, Fillionův anti-klaďas je vysloveně geniální (the hammer is my penis) a Day je roztomilá a to je hlavní :) Některé songy a scény jsou opravdu výborné a nebýt slabší 3. části, jdu na plné hodnocení. Soundtrack si ho určitě zaslouží. EDIT: Zvyšuju :) ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Reklama

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Ač vznikla během stávky scénáristů, tak o téhle věcičce jsem se dozvěděl relativně pozdě. Že Neil Patrick Harris je skvělej komik vím dávno, že je i muzikálový zpěvák vím kratší dobu (zpívá například ve Sweeney Toddu) - zpívat jsem ho slyšel už v HIMYM, ale až ted jsem ho viděl uplatnit se v obou svých rolích. Docela jsem i kvitoval přítomnost Simona Helberga (Howard z Big bang theory), tak se mi propojily mé dva oblíbené seriály v jeden. A co je ještě lepší? Ty písně byly docela dobré a dost chytlavé! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dr.Hrůzný, Kapitán Kladivo, Vlhkoun....Zlý kůň a hlavně Evil Leage Of Evil (v originale to zní líp). Jako sledovat béčkovou parodii na superhrdiny. K tomu písně alá pomáda (Oh Sandy :-D) a hlavní role Neil Patrick Harris. Sakra to se povedlo a i já se jednou stanu Superzlým. Budu Superevilmen of evil. Snad mi napíše Zlý kůň a dostanu pozvánku do ELOE. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Pozostáva z troch približne 14 minútových epizód. (Mihail123)
  • Laboratorní plášť, který má na sobě Dr. Horrible, je ten samý, co má Simon Tam na sobě v seriálu Firefly, když se přestrojí za doktora. (HappySmile)

Reklama

Reklama